Tranzitul lui Jupiter în Taur. Ce aduce pentru Leu/Ascendent în Leu?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel | Dată: 09 mai 2023, 09:41 | Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

La 16 mai, Jupiter o să iasă din Berbec și va intra în Taur. Ce aduce acest tranzit astrologic pentru Leu sau cei cu ascendent în Leu?

De pe 16 mai, planeta expansiunii iese din Berbec și se mută în semnul Taur, al resurselor și al posesivității. Din acest motiv, ar fi bine să ne gândim în mod activ la monetizare. Și să avem încredere și în alte acțiuni. Adică, da, să avem ca bază principală stabilitatea. Nu uita: cine nu investește, nu câștigă!

Trebuie să știi că Jupiter petrece aproximativ un an în fiecare zodie.

De regulă, pe acolo pe unde trece această planetă, aduce creștere, abundență, posibilități și expansiune. Dar vrea să îți arate și că mai ai de muncit în anumite segmente ale vieții tale.

Cu alte cuvinte, Jupiter poate fi la extreme, deoarece amplifică și ceea ce este bun, dar și ceea ce este rău.

Totodată, cu Jupiter în Taur vorbim de câștig, de productivitate, de a avea și de a deține, dar și despre economii sau investiții. Este foarte important de știut că un tranzit precum cel al lui Jupiter se poate vedea, în mod practic, în viața noastră. Cu Jupiter în Taur, vrem să construim ceva, să așezăm, să punem baze.

Odată cu acest tranzit, toată zona financiară va fi luată cu asalt. 

Ce aduce Jupiter în Taur pentru Leu/Ascendent în Leu?

De cât timp așteaptă nativii Leu acest tranzit! De foarte mult timp! Jupiter va intra la 16 mai în Casa a 10-a și, cel puțin din punct de vedere profesional, până în mai 2024, îți aduce nu neapărat noroc, ci multă încredere. Dacă până acum lucrai într-un loc și nu îți convenea, s-ar putea să nu mai vezi situația atât de rea.

S-ar putea să descoperi că, deși nu este totul perfect la locul de muncă, ai ceva pe care să te bazezi. Iar din momentul în care abandonezi lupta, criticile, exigența și atitudinea de "nu îmi convine nimic", Jupiter îți poate aduce lucruri minunate. Nici nu îți poți imagina!

Jupiter în Taur nu te face să te mulțumești cu puțin, însă gratitudinea va fi cea care îți umple sufletul și spiritul. Este un an bun să începi proiecte, să cauți un nou loc de muncă și să îl și găsești. Va fi o perioadă optimă să oficializezi ceva, dar mai ales să devii vizibil.

Poți să avansezi la job sau poți întâlni un rol mai bun. Dar este foarte important să ai gratitudine. Orice recunoștință manifestată în perioada următoare, dar și răbdarea, până în mai 2024 îți vor face foarte bine. Nu uita cât de importantă este bucuria de a trăi, de a fi aici și acum.

Să nu uităm un lucru. La tine, Jupiter guvernează Casa a 5-a, dar și Casa a 8-a, unde se află deja Saturn. Jupiter vine și îți spune să fii bucuros, să mulțumești pentru ceea ce ai, pentru că el îți oferă și mai multe șanse. Cu cât Jupiter se apropie de Uranus la sfârșitul tranzitului său în Taur, pe 21 aprilie 2024, aici se pot întâmpla lucruri neașteptate.

Mulți nativi Leu s-ar putea să se implice în cariere la care nu s-ar fi gândit niciodată. Mai ales că lumea se schimbă, având în vedere digitalul și tehnologia. Viitorul contează. Așa că nu îți fie teamă. Dar până acolo, practică mai ales recunoștința, răbdarea, dar și acceptarea. Sunt teme esențiale pentru tine până anul viitor.

Astrosens îți recomandă și: Tranzitul lui Jupiter în Taur. Ce aduce pentru Rac/Ascendent în Rac?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play


DC Media Group Audience