Tranzitul lui Jupiter în Taur. Ce aduce pentru Rac/Ascendent în Rac?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

La 16 mai, Jupiter părăsește semnul Berbecului și intră în Taur. Descoperă ce aduce acest tranzit pentru Rac sau cei cu ascendent în Rac!

Va urma unul dintre cele mai importante evenimente din 2023!

De pe 16 mai, planeta expansiunii iese din Berbec și se mută în Taur, semnul resurselor și al posesivității. De aceea, este cazul să ne gândim în mod activ la monetizare. Și să avem încredere și în alte acțiuni. Adică, da, să avem ca bază principală stabilitatea. Dar nu uita: cine nu investește, nu câștigă!

Trebuie să știi că Jupiter petrece aproximativ un an în fiecare zodie.

De obicei, pe acolo pe unde trece această planetă, aduce creștere, abundență, posibilități și expansiune. Dar vrea să îți arate și că mai ai de muncit în anumite segmente ale vieții tale. Cu alte cuvinte, Jupiter poate fi la extreme, deoarece amplifică și ceea ce este bun, dar și ceea ce este rău.

De asemenea, cu Jupiter în Taur vorbim de câștig, de productivitate, de a avea și de a deține, dar și despre economii sau investiții. Este foarte important de știut că un tranzit precum cel al lui Jupiter se poate vedea, în mod practic, în viața noastră. Cu Jupiter în Taur, vrem să construim ceva, să așezăm, să punem baze. Odată cu acest tranzit, toată zona financiară va fi luată cu asalt. 

Ce aduce Jupiter în Taur pentru Rac/Ascendent în Rac?

Acest tranzit o să-ți priască mult, iar astrologul dorește să le ofere un imbold celor care au Soarele sau Ascendentul în semnul Racului.

Jupiter va intra pe 16 mai în Casa a 11-a. Ce ar fi bine? Să fii ca la grădiniță! Să te joci cu alții, să mergi în parc! Cu alte cuvinte, această casă vorbește despre roadele muncii de până acum, care se vor vedea, mai ales din punct de vedere profesional.

Totodată, Casa a 11-a vorbește și despre apartenența la alte grupuri, la alte comunități, la alte echipe. Să ne imaginăm, de pildă, că ieși la pensie și te simți singur. Ei bine, astrologul este de părere că și în această situație, vei găsi oameni de care să te lipești ori un club în care să intri.

Același lucru se aplică și altor categorii de vârstă. Să spunem că intri la facultate. Cu Jupiter în Casa a 11-a, până în mai 2024 o să îți găsești mult prieteni în acest nou mediu academic. 

Totodată, urmează o perioadă în care vei merge la multe evenimente, precum nunți, botezuri, petreceri. O să te plimbi și o să călătorești. Să nu uităm nici că la voi, Jupiter este guvernator de Casa a 9-a, dar și de Casa a 6-a. Așa că poate veni și cu multă muncă, dar vei obține ceva, niște roade concrete.

Poate că ai muncit mult în ultimul timp și acum vrei să cumperi ceva, să investești. Îți dorești să faci următorul pas. Este vorba despre următorul pas la tine, fie că vrei să mai construiești un etaj în plus la casă, să faci un curs nou, să cunoști oameni noi de la care să ai ce învăța.

Este important ca de pe 16 mai încolo, să fii cât mai mult în preajma oamenilor. Cu cât mai mulți, cu atât mai bine. Nu în ultimul rând, Jupiter în Casa a 11-a te face să fii încrezător, mai ales în viitorul apropiat. Este considerată și o casă a norocului.

Asta nu înseamnă că vei câștiga neapărat la loto, ci mai degrabă că ai ceva în tine care te face optimist și îi ajuți și pe ceilalți să fie la fel.

Nu sta în casă în următorul an!

Poți să citești și: Tranzitul lui Jupiter în Taur. Ce aduce pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel