Tranzitul lui Jupiter în Taur. Ce aduce pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Pe data de 16 mai, Jupiter iese din Berbec și va intra în Taur. Descoperă ce aduce acest tranzit astrologic pentru Gemeni sau cei cu ascendent în Gemeni!

Vom fi martorii unuia dintre cele mai importante evenimente din 2023!

Pe 16 mai, planeta expansiunii iese din Berbec și se mută în Taur, semnul resurselor, dar și al posesivității. Din acest motiv, ar fi bine să ne gândim în mod activ la monetizare. Și să avem încredere și în alte acțiuni. Să avem ca bază principală stabilitatea. Dar nu uita: cine nu investește, nu câștigă!

De asemenea, Jupiter petrece aproximativ un an în fiecare zodie. De obicei, pe acolo pe unde trece această planetă, aduce creștere, abundență, posibilități și expansiune. Dar vrea să îți arate și că mai ai de muncit în anumite segmente ale vieții tale. În schimb, Jupiter poate fi la extreme, deoarece amplifică și ceea ce este bun, dar și ceea ce este rău.

Cu Jupiter în Taur vorbim de câștig, de productivitate, de a avea și de a deține, dar și despre economii sau investiții. Este foarte important de știut că un tranzit precum cel al lui Jupiter se poate vedea, în mod practic, în viața noastră. Cu Jupiter în Taur, vrem să construim ceva, să așezăm, să punem baze. Odată cu acest tranzit, toată zona financiară va fi luată cu asalt. 

Ce aduce Jupiter în Taur pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni?

La tine, Jupiter va trece prin Casa a 12-a. În primul rând, pentru acest semn, Jupiter este guvernator de Casa a 7-a. Așa că este nevoie de multă curățenie în relațiile pe care le ai. Din păcate, acest tranzit nu o să îți convină foarte mult. Și, totodată, Jupiter este și guvernator de Casa a 10-a, așa că pot exista pierderi pe plan relațional, dar și pe plan personal.

Este nevoie de un soi de epurare și de curățenie, abandon sau retragere către propria ființă și nu către ce este exterior. Sunt încurajate călătoriile spirituale, dar și orice soi de călătorie.

Cu Jupiter în Casa a 12-a, o izolare, o retragere, sunt amplu încurajate. Dar exilează-te tu, nu aștepta să vină Jupiter și să ți le pună pe tavă. Până acolo, da-ți tu șansa să te abandonezi și să lași deoparte ființa de acum, care nu este neapărat pe placul tău. 

Ai mare grijă la sănătatea fizică, dar și la cea mintală. Atenția trebuie să se mute și către relațiile toxice și indisponibile. Dacă te afli în situații de acest gen, poate că te trezești și te rupi, chiar dacă doare. Când vorbim despre Casa a 12-a, aducem în discuție și niște dependențe puternice, iar sevrajul doare.

Desigur, vorbim și despre dependențele de alte lucruri, care îți strică mintea sau corpul. Începe un an de pregătire, pentru că în mai 2024, Jupiter o să intre în tranzit în semnul tău și îți aduce lumină. 

Dacă la serviciu nu funcționează lucrurile, nu forța, mai ales că îl ai și pe Saturn acolo. Nici în relații nu trebuie să forțezi ceva, ci să lași totul să se întâmple de la sine.

Poți să citești și: Tranzitul lui Jupiter în Taur. Ce aduce pentru Taur/Ascendent în Taur?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel