Tranzitul lui Jupiter în Taur. Ce aduce pentru Pești/Ascendent în Pești?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

La 16 mai, Jupiter o să termine tranzitul în Berbec și va intra în Taur. Ce aduce acest tranzit astrologic pentru Pești sau cei cu ascendent în Pești?

În curând, vom fi martorii unuia dintre cele mai importante evenimente din 2023!

Pe 16 mai, planeta expansiunii iese din Berbec și se mută în Taur, semnul resurselor, dar și al posesivității. Din acest motiv, ar fi bine să ne gândim în mod activ la monetizare. Și să avem încredere și în alte acțiuni. Să avem ca bază principală stabilitatea. Dar nu uita: cine nu investește, nu câștigă!

Jupiter petrece aproximativ un an în fiecare zodie. De obicei, pe acolo pe unde trece această planetă, aduce creștere, abundență, posibilități și expansiune. Dar vrea să îți arate și că mai ai de muncit în anumite segmente ale vieții tale. În schimb, Jupiter poate fi la extreme, deoarece amplifică și ceea ce este bun, dar și ceea ce este rău.

Cu Jupiter în Taur vorbim de câștig, de productivitate, de a avea și de a deține, dar și despre economii sau investiții. Este foarte important de știut că un tranzit precum cel al lui Jupiter se poate vedea, în mod practic, în viața noastră. Cu Jupiter în Taur, vrem să construim ceva, să așezăm, să punem baze.

Odată cu acest tranzit, toată zona financiară va fi luată cu asalt. 

Ce aduce Jupiter în Taur pentru Pești/Ascendent în Pești?

Jupiter va fi în tranzit la tine prin Casa a 3-a. Așa că este momentul să faci bani din banii tăi. Educă-te din acest punct de vedere.

Când Jupiter trece prin Casa a 3-a, te poți înscrie la tot felul de cursuri, de ateliere și poți face școli noi. De asemenea, ești ca un burețel, gata să absoarbă orice informație. Dar nu trebuie să alegi aceste cursuri sau ateliere doar de dragul de a o face, ci merită să înveți ceva din care să produci, să scoți bani.

Totodată, poți învăța ceva, ca mai apoi să le arăți și altora ce știi tu să faci. Și nu degeaba spunem asta, fiindcă, oarecum, Casa a 3-a are legătură cu ceea ce învățăm practic. De exemplu, ce croșetam, ce gătim, ce aranjamente florale facem. Chestiuni practice, din care imediat putem produce.

Casa a 3-a este opusă Casei a 9-a, care implică abstractul, academia, în timp ce a 3-a casă este concretă, palpabilă. 

Este important să acumulezi multe informații până anul viitor în mai. Nu în ultimul rând, ai face bine să te plimbi cât de mult poți. Nu trebuie să-ți stea picioarele cu Jupiter în Casa a 3-a. Vorbim mai ales despre călătoriile în țară. Poate că sunt orașe sau obiective pe care încă nu ai apucat să le vezi.

Atunci când călătorești, să o faci tot cu scopul de a învăța ceva. Nu uita că Jupiter este guvernatorul tău, iar acest tranzit îți priește de minune!

Profesional, pot apărea destule tensiuni. În relația cu frații și surorile, se pot întâmpla unele evenimente, plăcute sau neplăcute, care să vă apropie unii de alții. Te obligă viața să interacționezi mai mult cu ei. Sau cu vecinii și verișorii.

Este adevărat că va fi destulă agitație în viața ta, pentru că Jupiter va intra în 2024 în Casa a 4-a și te obligă să pui bazele a ceva. Poate fi vorba despre o familie, despre o afacere, un parteneriat. Important este să fii flexibil, să vorbești și să testezi. Pentru că Jupiter în Taur vrea ceva sigur. Nu abandona lupta!

Vezi și: Tranzitul lui Jupiter în Taur. Ce aduce pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel