Tranzitul lui Pluto în Vărsător. Ce aduce pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

În această lună, Pluto îți părăsește semnul si va intra în cel al Vărsătorului. Descoperă ce aduce acest tranzit de pe 23 martie pentru Capricorn sau cei cu Ascendent în Capricorn.

Suntem pe finalul tranzitului lui Pluto în Capricorn! Pe data de 23 martie, o să fie ingresul în Vărsător, cu o scurtă revenire în semnul Capricornului, între 30 iunie 2023 și 22 ianuarie 2024.

Avem aproximativ 15 ani de schimbări profunde, atât la nivel mondial, cât și la nivel personal. Să ne reamintim că Pluto a intrat în Capricorn pe 26 ianuarie 2008 și a adus modificări profunde în viețile noastre.

Acest mic teaser al lui Pluto în Vărsător este foarte important, deși vorbim despre un tranzit scurt, între 23 martie și 11 iunie.

La nivel personal, nativii care la primul grad au planete personale, precum Soarele, Luna, Mercur, Venus și Marte, vor resimți categoric acest aspect astrologic.

Pentru unii nativi, acest tranzit o să aducă transformări radicale. Dacă mai poți negocia cu Saturn, cu Pluto nu există cale de întoarcere. Deci te poate transforma cum nici nu te aștepți.

Astrologul Daniela Simulescu este de părere că acest tranzit al lui Pluto în Vărsător o să schimbe lumea și o să zguduie civilizația. Care sunt motivele sale?

Pluto este planeta transformării, a puterii, a viselor și iluziilor și este asociată cu lumea interlopă și forțele subconștiente. Are legătură și cu moartea sau trecerea de la moarte la viață. Deci nu este musai vorba despre moartea concretă, ci una metaforică, simbolică.

Schimbările pe care le face Pluto sunt dinăuntru în afară. El lucrează la nivel interior, la creierul, dar și la psihicul tău. Dar și la traumele și la fricile pe care le ai.

Cine este Vărsătorul? Este un semn guvernat de Saturn și Uranus. Cine este Uranus? Planeta tehnologiei, a Universului, a tot ceea ce nu se vede cu ochiul liber.

Lui Pluto îi place controlul, așa că în următorii 20 de ani, controlul prin tehnologie va deveni obligatoriu. Cu Pluto în Vărsător, crearea unor rețele neuronale artificiale va fi în vogă. Se poate vorbi despre o lume mult mai relaxată. Oamenii nu vor mai dori să facă așa cum le cere sau impune societatea.

Ce aduce Pluto în Vărsător pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn?

Capricornul este semnul care va scăpa de Pluto începând cu 23 martie. A fost în semnul tău încă din anul 2008 și, cel mai probabil, te-a zăpăcit suficient. Ți-a adus multe transformări, pe parte fizică, personală sau profesională. Pe scurt, te-ai simțit întors pe toate părțile cu Pluto în Capricorn.

Dar Pluto o să părăsească o perioadă semnul tău și va merge în Casa a doua, a banilor și a resurselor. Mulți dintre nativii Capricorn o să-și dorească începerea unei afaceri. Alții nativi pot pierde anumite câștiguri și pot fi nevoiți să găsească altele noi. 

Însă, până în 2044, cu Pluto în Casa a doua, nu o să mori de foame. Pluto este cel care te poate aduce pe zero, însă îți poate oferi și abundență pe măsură.

Nu în ultimul rând, Pluto în Casa a doua vorbește foarte mult și despre obiceiurile alimentare, dar și de talentele pe care le ai. Dacă ai un talent pe care nu l-ai folosit și îl ții ascuns, Pluto este cel care îl va scoate la suprafață. Dar într-un moment de criză. Fiindcă această planetă adoră crizele.

Când apare o criză pe plan profesional, aceasta este menită ca tu să te reinventezi. Să îți aduci aminte de un talent pe care să îl pui la muncă. Să îl monetizezi cumva. Poți fi nevoit să înveți să faci altfel banii.

Îți recomandăm și: Tranzitul lui Pluto în Vărsător. Ce aduce pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel