Tranzitul lui Pluto în Vărsător. Ce aduce pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Pluto va intra în Vărsător la data de 23 martie! Dar ce aduce acest tranzit astrologic pentru Săgetător sau cei cu Ascendent în Săgetător?

Nu mai este mult până când Pluto va părăsi Capricornul. Pe 23 martie, va fi ingresul în Vărsător, cu o scurtă revenire în Capricorn, între 30 iunie 2023 și 22 ianuarie 2024.

Deci, vorbim despre aproximativ 15 ani de schimbări. Aceste schimbări profunde au avut loc atât la nivel mondial, cât și la nivel individual. Îți reamintim că Pluto a intrat în semnul Capricornului la 26 ianuarie 2008 și a adus numeroase modificări în viețile noastre.

Este un tranzit scurt al lui Pluto în Vărsător, între 23 martie și 11 iunie. Deși este scurt, acest teaser este foarte important în 2023.

Vor resimți acest tranzit astrologic îndeosebi persoanele care au la primul grad planete personale: Soare, Luna, Mercur, Venus și Marte.

Totodată, pentru unii nativi, acest aspect astrologic va aduce transformări radicale. Trebuie să fii atent la un lucru. Cu Saturn mai poți să discuți, dar cu Pluto, nu. Te poate schimba așa cum nici nu te aștepți.

Daniela Simulescu, astrolog DC News, este de părere că tranzitul lui Pluto în Vărsător va schimba lumea, dar o să și zguduie civilizația. Sunt și motive serioase pentru aceste afirmații.

Pluto este planeta transformării, a viselor, a puterii. Dar și a iluziilor. Este asociat cu lumea interlopă, dar și cu forțele subconștiente. Planeta pitică are legătură și cu moartea/trecerea de la moarte la viață. Nu este neapărat vorba despre moartea concretă, ci una simbolică sau metaforică.

De aceea, schimbările pe care Pluto le face sunt din interior în exterior. El lucrează la psihicul, dar și la creierul tău. La fricile și la traumele pe care le ai.

Vărsătorul este un semn guvernat de Saturn și Uranus. Iar Uranus este nimeni altcineva decât planeta tehnologiei. A Universului. A tot ceea ce nu vedem cu ochiul liber.

În sfârșit, lui Pluto îi place controlul. În următorii 20 de ani, va deveni obligatoriu controlul prin tehnologie. Cu Pluto în Vărsător, va fi la modă și crearea unor rețete neuronale artificiale. Vom putea vorbi despre o lume mai relaxată. Oamenii se vor răzvrăti împotriva societății.

Ce aduce Pluto în Vărsător pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător?

Educația va fi vizată cu tranzitul lui Pluto în Casa a 3-a. Vorbești altfel și discuți diferit cu cei din jur. Relațiile cu frații și surorile se pot modifica. Unii vin, alții pleacă, dispar sau reapar. Sau se schimbă ceva foarte important în viața lor și te afectează și pe tine.

Cu Pluto în Casa a 3-a, trebuie să ai mare grijă la modul în care vorbești și scrii. Mulți dintre nativii Săgetător își pot canaliza atenția pe crearea unui blog, pe crearea unei afaceri sau pagini pe Facebook sau un canal de YouTube. Se încurajează comunicarea începând cu 23 martie, astfel încât să poți marca destinele unor oameni.

Nu în ultimul rând, Casa a 3-a vorbește și despre drumurile pe distanță scurtă. Ai grijă la tot ce înseamnă mișcare, la unde mergi, cu cine călătorești.

Ai grijă și la oamenii din jur. Cu Pluto în Casa a 3-a, orice bârfă poate să capete niște proporții uimitoare și să se transforme în altceva. Încearcă, în schimb, să te bazezi pe o sete de cunoaștere și pe o dorință de evoluție personală. Descoperă, învață și află, fie că este pe parte științifică sau spirituală.

Citește și: Tranzitul lui Pluto în Vărsător. Ce aduce pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel