Tranzitul lui Pluto în Vărsător. Ce aduce pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
pixabay.com
EXCLUSIV
pixabay.com

Pluto va intra în Vărsător pe 23 martie. Descoperă ce aduce acest tranzit pentru Scorpion sau cei cu Ascendent în Scorpion!

Ne aflăm pe finalul tranzitului lui Pluto în Capricorn! Pe 23 martie, va avea loc ingresul în Vărsător, cu o scurtă revenire în semnul Capricornului, între 30 iunie 2023 și 22 ianuarie 2024.

Deci, sunt aproape 15 ani de schimbări profunde, atât la nivel mondial, cât și la nivel personal. Să ne reamintim că Pluto a intrat în Capricorn pe 26 ianuarie 2008 și a adus modificări profunde în viețile noastre.

Acest mic teaser al lui Pluto în Vărsător este foarte important, chiar dacă vorbim despre un tranzit scurt, între 23 martie și 11 iunie.

La nivel personal, cei care la primul grad au planete personale, precum Soarele, Luna, Mercur, Venus și Marte, vor resimți categoric acest aspect astrologic.

Totodată, o să aducă transformări radicale pentru unii nativi acest tranzit. Cu Saturn mai poți negocia, dar cu Pluto nu există așa ceva. Te poate transforma cum nici nu te aștepți.

Astrologul Daniela Simulescu este de părere că acest tranzit al lui Pluto în Vărsător o să schimbe lumea și o să zguduie civilizația. Care sunt motivele?

Îți amintim că Pluto este planeta transformării, a puterii, a viselor și iluziilor și este asociată cu lumea interlopă și forțele subconștiente. Are legătură și cu moartea sau trecerea de la moarte la viață. Deci nu este neapărat vorba despre moartea concretă, ci despre una metaforică sau simbolică.

Schimbările pe care le face Pluto sunt dinăuntru în afară. El lucrează la nivel interior, la creierul și la psihicul tău. Dar și la traumele și la fricile pe care le ai.

Dar cine este Vărsătorul? Un semn guvernat de Saturn și Uranus. Cine este Uranus? Planeta tehnologiei, a Universului, a tot ceea ce nu este vizibil cu ochiul liber.

Lui Pluto îi place și controlul, așa că în următorii 20 de ani, controlul prin tehnologie va deveni obligatoriu. Cu Pluto în Vărsător, crearea unor rețele neuronale artificiale va fi în vogă. Se poate vorbi despre o lume mult mai relaxată. Oamenii nu vor mai dori să facă așa cum le cere societatea.

Ce aduce Pluto în Vărsător pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion?

Din martie până în iunie, apar niște știri, anunțuri sau vești, iar de anul viitor, până în 2044, schimbi casa de mai multe ori. Sau rămâi în casa părintească, te întorci acolo sau pleci departe. Te dezrădăcinezi. Aceste schimbări vor fi aduse de tranzitul lui Pluto prin Casa a 4-a în semnul Scorpionului.

Îți poate aduce evenimente marcante sau schimbări radicale, ca să îți scoată rădăcinile de undeva. Poate aduce plecarea într-o altă țară, achiziționarea/închirierea unei case noi, apariția mai multor locuințe. Lui Pluto îi plac schimbările în ceea ce privește domeniul imobiliarelor, fiindcă are legătură cu resursele, cu pământul. Așa că îi face plăcere să deții ceva.

Dar până acolo, vine cu niște evenimente neplăcute, legate de părinți, de rude, de moșteniri sau de generații. Trecând peste această parte imobiliară sau de familie, Pluto vorbește și despre traumele pe care le-ai moștenit din copilărie. De aceea, până în 2044, ai capacitatea să le afli. Poate că sunt atât de adânc în interiorul tău, încât nu le știi sau nu le percepi.

Cu Pluto în Casa a 4-a, este momentul să faci pași mici în această direcție. Pluto poate fi un foarte bun psiholog, dar unul dur. 

Îți sugerăm să vezi și: Tranzitul lui Pluto în Vărsător. Ce aduce pentru Balanță/Ascendent în Balanță?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel