Tranzitul lui Pluto în Vărsător. Ce aduce pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
pixabay.com
EXCLUSIV
pixabay.com

În martie, Pluto va intra în semnul Vărsătorului. Descoperă ce aduce acest tranzit de pe 23 martie pentru Gemeni sau cei cu Ascendent în Gemeni.

Ne aflăm pe finalul tranzitului lui Pluto în Capricorn! Pe data de 23 martie, o să fie ingresul în Vărsător, cu o scurtă revenire în semnul Capricornului, între 30 iunie 2023 și 22 ianuarie 2024.

Sunt aproape 15 ani de schimbări profunde, atât la nivel mondial, cât și la nivel personal. Să ne amintim că Pluto a intrat în Capricorn pe 26 ianuarie 2008 și a adus modificări profunde în viețile noastre.

Acest mic teaser al lui Pluto în Vărsător este foarte important, deși vorbim despre un tranzit scurt, între 23 martie și 11 iunie.

La nivel personal, cei care la primul grad au planete personale, precum Soarele, Luna, Mercur, Venus și Marte, vor resimți clar acest aspect astrologic.

O să aducă transformări radicale pentru unii nativi acest tranzit. Dacă cu Saturn mai poți negocia, cu Pluto nu există cale de întoarcere. Te poate transforma cum nici nu te aștepți.

Astrologul Daniela Simulescu este de părere că acest tranzit al lui Pluto în Vărsător o să schimbe lumea și o să zguduie civilizația. Care sunt motivele?

Ei bine, Pluto este planeta transformării, a puterii, a viselor și iluziilor și este asociată cu lumea interlopă și forțele subconștiente. Are legătură și cu moartea sau trecerea de la moarte la viață. Deci nu este musai vorba despre moartea concretă, ci una metaforică, simbolică.

Schimbările pe care le face Pluto sunt dinăuntru în afară. El lucrează la nivel interior, la creierul și la psihicul tău. Dar și la traumele și la fricile pe care le ai.

Dar cine este Vărsătorul? Este un semn guvernat de Saturn și Uranus. Cine este Uranus? Planeta tehnologiei, a Universului, a tot ceea ce nu se vede.

Lui Pluto îi place controlul, așa că în următorii 20 de ani, controlul prin tehnologie va deveni obligatoriu. Cu Pluto în Vărsător, crearea unor rețele neuronale artificiale va fi în vogă. Se poate vorbi despre o lume mult mai relaxată. Oamenii nu vor mai dori să facă așa cum le cere societatea.

Ce aduce Pluto în Vărsător pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni?

Pentru voi, educația va fi cu totul diferită, odată cu intrarea lui Pluto în semnul Vărsătorului. Vor fi nativi care se vor gândi serios să plece din țară, să emigreze sau să se întoarcă în țara de origine. Cu Pluto în Casa a 9-a, dintr-o dată poți să faci mai multe facultăți sau renunți la o facultate. Ai vrea să te îndepărtezi de partea clasică de educație și să încerci ceva diferit.

Te gândești și la ce destinații să vizitezi, deși te poți răzgândi frecvent. Azi poți fi religios, iar mâine nu. Cu Pluto în Casa a 9-a, poți fi pus în situații în care să îți dai seama cine are dreptate și cine nu. Chiar dacă ți-ai dori să aibă toată lumea dreptate și să te înțelegi bine cu cei din jur, nu se poate. Este clar că până în 2044 te vei muta sau vei căuta o nouă formă de învățământ.

Totodată, trebuie să ai mare grijă și de tot ceea ce este legat de acte. De altfel, între martie și iunie, trebuie să fii foarte atent la aceste aspecte menționate. Fiindcă asta o să te aștepte în următorii douăzeci de ani.

Îți recomandăm să vezi și: Tranzitul lui Pluto în Vărsător. Ce aduce pentru Taur/Ascendent în Taur?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel