Tranzitul lui Pluto în Vărsător. Ce aduce pentru Pești/Ascendent în Pești?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Pluto va intra în Vărsător la data de 23 martie! Dar ce aduce acest tranzit astrologic pentru Pești sau cei cu Ascendent în Pești?

Nu mai este mult până când Pluto va ieși din semnul Capricornului! Pe 23 martie, va avea loc ingresul în Vărsător, cu o scurtă revenire în Capricorn, între 30 iunie 2023 și 22 ianuarie 2024.

Astfel, vorbim despre aproape 15 ani de schimbări. Aceste schimbări profunde au avut loc atât la nivel mondial, cât și la nivel individual. Îți reamintim că Pluto a intrat în semnul Capricornului la 26 ianuarie 2008 și a adus numeroase modificări în viețile noastre, ale tuturor.

Este un tranzit scurt al lui Pluto în Vărsător, între 23 martie și 11 iunie. Deși este scurt, acest teaser este foarte important în 2023.

Vor resimți acest tranzit astrologic în special nativii care au la primul grad planete personale: Soare, Luna, Mercur, Venus și Marte.

Totodată, pentru unii nativi, acest aspect astrologic va aduce transformări radicale. Trebuie să fii atent la ceva. Cu Saturn mai poți să discuți, dar cu Pluto, nu chiar. Te poate schimba așa cum nici nu te aștepți.

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, este de părere că tranzitul lui Pluto în Vărsător va schimba lumea, dar o să și zguduie civilizația. Sunt și motive serioase.

Pluto este planeta transformării, a viselor, a puterii. Dar și a iluziilor. Este asociat cu lumea interlopă, dar și cu forțele subconștiente. Planeta pitică are legătură și cu moartea/trecerea de la moarte la viață. Nu este neapărat vorba despre moartea concretă, ci una simbolică, metaforică.

Din aceste motive, schimbările pe care Pluto le face sunt din interior în exterior. El lucrează la psihicul, dar și la creierul tău. La fricile și la traumele pe care le ai.

Vărsătorul este un semn guvernat de Saturn și Uranus. Iar Uranus este nimeni altcineva decât planeta tehnologiei. A Universului. A tot ceea ce nu vedem cu ochiul liber.

În final, lui Pluto îi place controlul. În următorii 20 de ani, va deveni obligatoriu controlul prin tehnologie. Cu Pluto în Vărsător, va fi la modă și crearea unor rețete neuronale artificiale. Vom putea vorbi despre o lume mai relaxată. Oamenii se vor răzvrăti împotriva societății.

Ce aduce Pluto în Vărsător pentru Pești/Ascendent în Pești?

La ultimul semn din zodiac, Pluto o să treacă prin Casa a 12-a. Nu este obligatoriu să simți acest tranzit între martie și iunie, dar trebuie să știi că Pluto în această casă te poate duce într-un exil. Așa că, până în 2044, poți merge în instituții foarte ascunse sau o să ai parte de tratamente foarte costisitoare și importante.

Sau de alte evenimente în această zonă. Poate că ai o problema de sănătate și auzi că se realizează niște studii medicale pe care dorești să le încerci. 

Totodată, Casa a 12-a are legătură cu tot ce înseamnă închisoare, azil, spital sau locuri mai ascunse. Poate o să îți dorești să mergi într-o tabără de meditație sau să te retragi din cotidian. Până în 2044, mulți dintre nativii Pești se vor trezi puțin odată cu tranzitul lui Pluto. Își pot da seama că urmăreau anumiți lideri spirituali falși, care îi păcăleau.

Ai grijă și la sănătatea ta, dar și a celorlalți. Te poți schimba la un nivel profund, la care nu te-ai fi gândit niciodată.

Alți nativii pot să hotărască faptul că vor să se mute departe de locul în care s-au născut.

Citește și: Tranzitul lui Pluto în Vărsător. Ce aduce pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel