Tranzitul lui Pluto în Vărsător. Ce aduce pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Pluto îți va tranzita semnul de la 23 martie! Iată ce aduce Pluto în Vărsător pentru acești nativi.

 

Am intrat în luna martie! Așa că ne aflăm pe finalul tranzitului lui Pluto în Capricorn! Pe data de 23 martie, o să aibă loc ingresul în Vărsător, cu o scurtă revenire în semnul Capricornului, între 30 iunie 2023 și 22 ianuarie 2024.

Acest mic teaser al lui Pluto în Vărsător este foarte important, chiar dacă vom vorbi despre un tranzit scurt, între 23 martie și 11 iunie.

La nivel personal, cei care la primul grad au planete personale, precum Soarele, Luna, Mercur, Venus și Marte, vor resimți clar acest aspect astrologic.

O să aducă transformări radicale pentru unii nativi acest tranzit. Da, cu Saturn mai poți negocia, dar cu Pluto nu există cale de întoarcere. Te poate transforma cum nici nu te aștepți!

Astrologul Daniela Simulescu este de părere că acest tranzit al lui Pluto în Vărsător o să schimbe lumea și o să zguduie civilizația. Care sunt motivele ei?

Pluto este planeta transformării, a puterii, a viselor și iluziilor și este asociată cu lumea interlopă și forțele subconștiente. Are legătură și cu moartea sau trecerea de la moarte la viață. Deci nu este musai vorba despre moartea concretă, ci una metaforică, simbolică.

Schimbările pe care le face Pluto sunt dinăuntru în afară. Astfel, lucrează la nivel interior, la creierul și la psihicul tău. Dar și la traumele și la fricile pe care le ai.

Dar cine este Vărsătorul? Este un semn guvernat de Saturn și Uranus. Cine este Uranus? Planeta tehnologiei, a Universului, a tot ceea ce nu se vede.

Lui Pluto îi place controlul, așa că în următorii 20 de ani, controlul prin tehnologie va deveni obligatoriu. Cu Pluto în Vărsător, crearea unor rețele neuronale artificiale va fi în vogă. Se poate vorbi despre o lume mult mai relaxată. Oamenii nu vor mai dori să facă așa cum le impune societatea.

Ce aduce Pluto în Vărsător pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător?

După ce o să te bucuri de ieșirea lui Saturn din semnul tău pe 7 martie, iată că Pluto îți va tranzita semnul, chiar dacă va fi pentru o perioadă scurtă, între 23 martie și 11 iunie. Însă, când o planetă importantă intră într-un semn al zodiacului, trebuie să te pregătești puțin.

Dacă Pluto nu va fi "jucat" de către tine, te va juca el. Ce vine să facă Pluto în acest semn de aer? Aduce diagnostic implacabil. Sfârșit. Pierderi. Minți luate. Fiindcă asta face Pluto. Te duce într-o zonă care te obsedează atât de mult, încât uiți că trăiești.

Te întâlnești cu subiectul morții, pe care îl tot auzi în jurul tău. Apar schimbări drastice, radicale, tot felul de transformări extraordinare. Însă până vin acestea, ar fi bine să te pregătești și tu. Pentru că până în 2044, aceste subiecte îți pot oferi un adevărat lifting.

De ce să nu îți oferi tu o transformare? Îți poți schimba înfățișarea, fiindcă lui Pluto îi place tinerețea. Așa că, indiferent de vârsta pe care o ai, încearcă să nu îți adaugi niște ani în plus la felul în care arăți, prin felul în care te îmbraci sau te comporți. 

Ar fi bine să încerci să te întinerești, după cum știi tu cel mai bine. După care, lui Pluto îi place să trăiești clipa în mod autentic, să nu te mai gândești atât de mult la viitor. Această planetă vrea să îți arate că poate distruge lucruri la care ții, doar ca să îți demonstreze că poți trăi și fără ele.

În final, Pluto în acest semn vine și cu mult magnetism și carismă, dar trebuie să faci și tu ceva pentru asta, mai ales dacă îmbunătățești felul în care arăți. Are legătură și cu zona psihologică, așa că dacă ai așteptat un moment oportun să mergi la terapie sau să discuți cu cineva, acest tranzit va fi perfect.

Citește și: Tranzitul lui Pluto în Vărsător. Ce aduce pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel