Tranzitul lui Pluto prin Capricorn. Efectele sale asupra primelor ȘASE case din harta natală

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Interviu
EXCLUSIV

Astrologul financiar Cătălina Mărăcineanu a acordat un interviu pentru Astrosens.ro, despre unul dintre cele mai impresionante tranzite actuale, al lui Pluto în Capricorn. Acesta a adus numeroase schimbări, iar modul în care ne afectează depinde de rezistența pe care o opunem la schimbare. Iată care sunt efectele lui Pluto prin Capricorn în primele ȘASE case din harta natală.

 





Suntem pe finalul tranzitului lui Pluton în Capricorn. În data de 24 martie 2023 va avea loc ingresul în Vărsător (cu o scurtă revenire în Capricorn între 30 iunie 2023 și 22 ianuarie 2024). Avem aproximativ 15 ani de schimbări profunde, atât la nivel personal, cât și la nivel mondial. Pluton a intrat în Capricon în data de 26 ianuarie 2008, provocând numeroase transformări în societate, care au culminat cu debutul crizei financiare din acea perioadă. Prin urmare, ne putem aștepta ca și ingresul său în zodia Vărsătorului să nu treacă neobservat.

Zodia Capricorn este asociată cu organizarea, perseverența, răbdarea, ambiția dar și cu materialismul exagerat sau o lipsă de încredere. La nivel individual, am resimțit cu toții această călătorie a lui Pluton în funcție de casa astrologică pe care a traversat-o.

Pluton în tranzit în Capricorn în Casa I: transformare în ceea ce privește corpul fizic, imaginea pe care o afișăm în raport cu ceilalți. Este o perioadă în care lăsăm în urmă ceea ce nu ne mai este de folos, inclusiv tendința de a-i controla pe ceilalți.

Pluton în tranzit în Capricorn în Casa a II-a: transformarea sistemului de valori și a stimei de sine, inclusiv a modului în care ne raportăm la finanțele personale. Putem fi atât de preocupați de asigurarea unei stabilități financiare încât acest lucru să devină obsesiv. Perioadele de abundență financiară pot alterna cu cele de restricții materiale. Securitatea financiară și materială este importantă pentru noi, iar schimbările în ceea ce privește acest lucru vor face ca la finalul acestui tranzit să devenim mai siguri pe noi referitor la aceste aspecte.

Pluton în tranzit în Capricorn în Casa a III-a: transformarea modului în care comunicăm, învățăm și a relației cu frații sau cu surorile. Putem fi interesați de studiul unor lucruri profunde care nu ne-ar fi atras în trecut inclusiv din sfera psihologiei, a științelor oculte, ezoterice sau metafizice.

Vezi și: Tranzitul lui Pluto prin Capricorn, mari schimbări! Putere, divorț, călătorii, sănătate, planuri date peste cap. Exercițiu pentru toate zodiile

Pluton în tranzit în Capricorn în Casa a IV-a: transformare legată de cămin, familie, relația cu neamul sau de ceea ce ne oferă stabilitate în viață. Relația cu cei apropiați poate cunoaște transformări radicale iar uneori putem avea sentimentul purtării unei greutăți. Ne putem muta frecvent, unele persoane dragi pot să dispară din viața noastră, putem avea conflicte cu cei din familie și putem chiar experimenta o schimbare în carieră. Indiferent de ceea ce se întâmplă în viața noastră, acest tranzit dărâmă tot ceea ce nu avea fundație pentru a înlocui cu ceva mult mai puternic.

Pluton în tranzit în Capricorn în Casa a V-a: transformare în ceea ce privește creativitatea, expresia de sine, relațiile romantice și cele cu copiii. Nativii care sunt părinți pot experimenta o doză de control mai mare în ceea pe privește creșterea copiilor. Relațiile romantice pot fi mai intense sau ne putem întâlni cu o persoană cu un magnetism intens, aparte. În cazul în care avem o profesie creativă, modalitatea de exprimare poate cunoaște transformări.

Pluton în tranzit în Capricorn în Casa VI-a: transformări în ceea ce privește rutina, modul în care ne alimentăm și relațiile cu colegii. Lăsam la o parte obiceiuri alimentare nesănătoase și putem încerca altele noi până le identificăm pe acelea care ni se potrivesc cel mai bine. În ceea ce privește activitatea profesională, putem experimenta extreme: fie muncim până la epuizare, fie putem pierde locul de muncă și să fim nevoiți să ne reinventăm din punct de vedere profesional.

Pe Cătălina o puteți găsi pe pagina de Facebook sau pe Blogul ei de astrologie

2. Astrolog C... (catalina-maracineanu_91335400.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel