Trăsături pe care tindem să le neglijăm la fiecare semn din zodiac. Pe ce merită să ne axăm mai mult?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
freepik.com
freepik.com

De obicei, ne îndreptăm atenția doar către anumite trăsături de caracter ale nativilor din zodiac. Dar sunt și altele, pe care le neglijăm.

Știm deja că fiecare semn din zodiac este cunoscut pentru ceva anume. Gemenii sunt comunicativi, Berbecii sunt încăpățânați și Balanțele sunt mereu în căutare de dreptate. Totuși, există și aspecte mai profunde pe care adesea le neglijăm.

Există câteva nuanțe ale personalității acestor nativi care ne ajută să îi cunoaștem și să îi înțelegem mai bine.

Îți reamintim că este un articol care nu își dorește să judece vreo zodie.

Să începem!

Berbec

Ce cunoaștem despre Berbeci? Că sunt mereu primii, pionierii, gata să ducă orice război, cu oricine. Dar trecem cu vederea că, sub această aparență, nativii născuți în primul semn al zodiacului sunt persoane care au multă compasiune. De asemenea, un Berbec te va proteja până în pânzele albe, mai ales dacă ține la tine. Combinația dintre scutul aparent dur și emoțiile puternice face din Berbec un nativ minunat.

Taur

Peste tot, Taurul este descris ca fiind încăpățânat, rezistent la schimbare. Este adevărat că Soarele în Taur pune preț pe stabilitatea specifică, dar tindem să neglijăm o calitate grozavă a acestor nativi: perseverența. Când Taurii își pun în minte ceva, nu se lasă până nu le iese. Au o minte inovatoare și mereu găsesc soluții la orice problemă.

Gemeni

Pentru ce sunt cunoscuți Gemenii? Sunt adaptabili, comunică, sunt inteligenți. Totuși, omitem să vorbim despre cât de loiali sunt acești nativi. Ei pun mare preț pe relațiile cu cei apropiați, chiar dacă uneori nu par atât de loiali.

Rac

Racii sunt sensibili, clar. Dar nu îi putem portretiza doar așa. Mulți nu știu că Racii sunt nativi extrem de rezistenți și de puternici. Au o profunzime emoțională care le permite să treacă prin greutăți. Forța lor interioară este demnă de invidiat. Așadar, asta nu înseamnă că un Rac plânge toată ziua. Ba din contră, trece prin provocări pe care alții le-ar considera imposibile.

Leu

Știm că Leul este de fiecare dată în lumina reflectoarelor. Nativii au carismă, magnetism, tot ce le trebuie. Dar din aceste motive, oamenii tind să creadă că Leii trec prin viață ca gâsca prin apă, doar pentru că sunt carismatici. Nu este așa. Sub acest scut de încredere, găsim și un pic de îndoială de sine. Chiar daca nu pare, un Leu vrea să se ridice la nivelul așteptărilor tale. Așa că poate fi vulnerabil.

Fecioară

Fecioarele sunt admirate sau hulite pentru capacitatea lor analitică, pentru dorința de perfecțiune. Deși sunt calități bune, acești nativi născuți într-un semn de pământ sunt și extrem de creativi. Meticulozitatea de care dau dovadă Fecioarele poate fi un avantaj clar dacă ne referim la o meserie care implică abordarea creativității.

Balanță

Balanța vrea armonie, justiție, echilibru. Este adevărat. Dar să nu uitam că Balanțele sunt extrem de independente și nu te lasă să faci ce vrei din ele. Sunt nativi aprigi și nu se dau înapoi la fiecare pală de vânt. Sunt foarte hotărați și nu se răzgândesc cu ușurință daca și-au pus mintea să facă ceva.

Scorpion

Recunoaștem din prima Scorpionii pentru mister, intensitate. De obicei, acești nativi pot să pară și mai reci, pentru că au o sensibilitate și vulnerabilitate profunde, pe care ar vrea să nu le arate oricui. Totuși, această vulnerabilitate poate fi folosită cu succes, astfel încât nativii să lege doar relații autentice.

Săgetător

Iubește să călătorească, să exploreze cât este ziua de lungă. Este clar și o știm cu toții. Dar omitem că Săgetătorul are o profunzime aparte. Nu călătorește doar ca să își umple timpul, ci vrea să cunoască, să înțeleagă lumea în ansamblul ei. Acești nativi își doresc să știe cât mai multe.

Capricorn

Capricornul este practic, foarte ambițios și extrem de disciplinat. Corect. Dar, sub carapacea de veșnic perfecționist și muncitor, se află și un centru al sensibilității, deși nu este prea vizibil. Vorbim despre nativi delicați, loiali, pe care te poți bizui.

Vărsător

Vărsătorul este vizionar, inovator, intelectual. Dar nu îi putem reduce doar la atât. Nativii Vărsător sunt foarte înțelegători și empatici, capabili să vadă ce se află în spatele motivației cuiva. De multe ori, tocmai din cauza acelor trei calități amintite anterior, se simt și izolați de restul lumii. Sau singuri.

Pești

Admirați pentru visare, creativitate, sensibilitate. Se trece cu vederea faptul că Peștii sunt la fel de adaptabili precum nativii Gemeni. Nu se tem de schimbări și știu să facă față provocărilor. Este adevărat că îi putem vedea mai cu capul în nori, dar asta nu înseamnă că nu posedă o putere nemaipomenită și o flexibilitate ieșită din comun.

Îți sugerăm să citești și: O zodie de FOC va avea parte de VINDECARE în 2024. Despre cine este vorba?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel