TREI cele mai LENEȘE Zodii sărbătoresc ziua lenei. „Lenea e o virtute”

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

Pe 10 august sărbătorim ziua lenei și ne gândim care sunt zodiile care au energie ceva mai „leneșă”. Echipa Astrosens consideră că lenea este o virtute. Lenea nu înseamnă neapărat să nu faci nimic, ci mai degrabă să faci doar ceea ce trebuie pentru a avea doar rezultatele care trebuie. 

Este o zi absolut specială pe care o putem sărbători fără să ne ridicăm de pe canapea. Ziua lenei (#LazyDay), al cărei iniţiator nu este cunoscut, este o scuză ideală pentru a lua o pauză şi a ne bucura de un timp preţios pentru noi înşine, fără a ne simţiţi vinovaţi pentru asta. Este o zi în care ne putem relaxa, odihni sau ne putem întoarce pe partea cealaltă în pat pentru un pui de somn. Ne-am putea răsfăţa cu un tratament de masaj sau o vizită la un centru spa - dacă a ajunge acolo nu este un efort prea mare, desigur. A fi leneş din când în când poate fi de fapt un lucru bun pentru noi, pentru că suntem mai bine odihniţi. Există multe beneficii care sunt asociate cu perioade suficiente de somn. Printre acestea se numără scăderea inflamaţiei, scăderea stresului, o mai mare capacitate de atenţie şi o memorie îmbunătăţită. Există, de asemenea, o serie de consecinţe neplăcute pentru sănătate care pot apărea atunci când nu dormim suficient. Acestea includ anxietate, depresie, un sistem imunitar slăbit şi boli de inimă, conform AGERPRES.

Disclaimer: Acest articol vorbește mai mult despre energia zodiilor decât despre zodiile în sine. Nu vrem să supărăm pe nimeni, din contră! Astrologul Daniela Simulescu încearcă să schimbe fața astrologiei din România, să ne facă să ne cunoaștem pe noi înșine în mod diferit, dar să îi privim și pe ceilalți într-un mod mai blând, fără a le aplica un stigmat. Mai multe detalii aici.

Lenea în energia următoarelor trei zodii și cum se manifestă:

Taur/ Ascendent în Taur

Taurii preferă stabilitatea și nu vor neapărat să vadă schimbări, asta s-ar putea să îi facă să pară cam leneși din exterior. Bărbatul Taur are nevoie de timpul său pentru a face treaba, nu îl pune să facă mai multe lucruri în același timp. Este foarte posesiv și nu apreciază surprizele. Pe de altă parte, femeile Taur sunt mai conservatoare, mai liniștite, simt nevoia de a nu fi grăbite, de a avea o oarecare stabilitate și de a ști ce anume urmează. La serviciu sunt foarte devotate, liniștite, pot părea leneșe, dar ele au ritmul său. Când vine vorba de ieșiri, Taurii nu vor ști exact dacă să rămână acasă sau să plece pe undeva. Faptul că nu pleacă așa de ușor de acasă ar putea părea lene, însă e posibil să prefere să își petreacă weekendul în căminul lor, unde au tot confortul asigurat. Însă dacă pleacă, au deja totul stabilit. Au cumpărat biletele de tren de luna trecută, sau și-au făcut plinul, au provizii, au o listă cu tot ce este necesar. Unde merg Taurii în weekend? Într-un loc care să fie frumos, dar să aibă și ceva reputație bună. Poate o tură până la mare sau undeva unde este o cascadă spectaculoasă.

Rac/ Ascendent în Rac

Racul este leneș tot în sensul în care preferă mai degrabă căminul. La un bărbat Rac, de exemplu, iubirea trece prin stomac. Nu suportă conflictul, nu îi plac nici chestiile vulgare, nici prea multă independență a femeilor. El are nevoie de „o mămică”. Pe de altă parte, femeia Rac este femeia clasică, soție, mamă, soră, prietenă. Are o mare nevoie de siguranță, are nevoie să fie protejată. Racii se vor bucura de tihnă acasă, așteaptă întreaga săptămână ca să se vadă în sfârșit acasă, dulce casă. De ce ar pleca? Doar dacă intervine ceva neprevăzut, dă, Doamne, să nu fie cazul. Bine, fie, poate vor ieși ca să își viziteze rudele sau să meargă la un grătar la niște prieteni foarte apropiați de familie. Și cu asta deja știm cu cine vor dori să își petreacă timpul liber: prietenii apropiați, rudele, familia. Asta îi face să fie leneși? E doar reputația? Sau poate că e faptul că vor să pună accentul pe tot ce e mai important pentru ei.

Pești/ Ascendent în Pești

Peștii pot părea leneși pentru că sunt visători. Câteodată bărbații Pești sunt mai sensibili sau mai generoși decât femeile. Vor avea foarte multe temeri și au nevoie să evadeze. Au nevoie să se izoleze din când în când, au nevoie să fie lăsați în pace din când în când. Sunt foarte atenți la tot ce înseamnă siguranța emoțională. Femeile Pești sunt sensibile, vulnerabile, visează fără limite, au în suflet un ocean al visării plin de stări și emoții. Lenea se va evapora atunci când Peștii vor găsi un caz social: acești nativi sunt cei care vor să vindece, să salveze pe cineva, creează un soi de dependență, se pierd în persoana respectivă. Peștii știu că pentru ei poate fi weekend în fiecare zi dacă vor așa că lenevesc când au chef și când au nevoie ca formă de terapie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel