TREI lucruri de reținut despre energia Lunii Pline în Scorpion de pe 5 mai

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Mâine, pe 5 mai, avem Eclipsa de Lună/Luna Plină din Scorpion! Iată cele mai importante TREI lucruri pe care trebuie să le știm despre acest fenomen.

Care sunt cele mai importante lucruri pe care trebuie să le reținem despre energia Lunii Pline din Scorpion de pe 5 mai?

În primul rând, vorbim despre un eveniment puternic, cu o influență grozavă, mai ales că se va petrece în semnul Scorpionului, cel mai asociat cu transformările. Deci, discutăm despre o perioadă optimă pentru schimbări, despre o autenticitate puternică, dar și o aliniere cu adevărul pe care îl deții.

Din fericire, putem renaște odată cu acest fenomen. 

1. Este un eveniment cheie atunci când vorbim despre moarte/renaștere

Conform lui Melanie Becker, la nivel spiritual, putem discuta despre o adevărată renaștere. Este momentul să lăsăm deoparte ceea ce s-a învechit sau care nu ne mai este de folos, pentru a crea o cale către un nou "tu". Scapă de paradigmele pe care le cunoșteai până acum și bucură-te de transformări. În acest fel, te vei putea bucura de un nou drum, mai lin, în conformitate cu propriile tale dorințe.

Despre ce vorbește Scorpionul? Despre a lăsa deoparte vechile măști. Totodată, poate fi un moment oportun să renaști din propria cenușă, ca pasărea Phoenix. Când dai drumul vechilor obiceiuri, o să îmbrățișezi noi situații care te pot face să evoluezi.

Renașterea nu este posibilă fără un soi de moarte inițială, care poate reprezenta o metaforă pentru tine și noile tale viziuni.

2. Eclipsa ne poate îndemna să scăpăm de toxicitatea din viața noastră

Poți folosi acest eveniment și pentru propria transformare, deoarece poate să accelereze lucrurile care trebuie să se întâmple pentru binele tău. Să nu uităm că odată cu Luna Plină în Scorpion, multe secrete ies la iveală, dar și gânduri și sentimente pe care le țineam bine ascunse în noi înșine.

Dacă te simți copleșit sau emoțional în jurul datei de 5 mai, dă-ți voie să simți toate aceste emoții, care sunt firești. Aceasta este cheia. Când permitem lucrurilor să se întâmple de la sine și când le primim cu brațele deschise, și starea noastră se schimbă.

Atunci când avem o Lună Plină, merită să ne amintim că Luna reprezintă interiorul nostru, spectrul emoțional și modul în care noi învățăm să ne procesăm emoțiile.

3. O Lună Plină ne învață cum să ne conectăm mai mult cu emoții intense și nebănuite

Pe 5 mai, vorbim despre O Luna Plină într-un semn de apă. Kellys Astrology este de părere că Luna Plină este capabilă să ne pună emoțiile la încercare, iar când vorbim despre semnul de apă al Scorpionului, aceste emoții se amplifică. 

Scorpionul vorbește despre sentimente și emoții intense, ascunse. Cele mai multe dintre ele pot fi cu adevărat neplăcute, pentru că este un semn guvernat de Marte. Vom beneficia de axa Nodul Sud în Scorpion - Nodul Nord în Taur, deci este clar că va fi o eclipsă destul de importantă.

O Lună în Scorpion este tot timpul la extreme și poate fi foarte tensionată, agitată. De fapt, energia Scorpionului vrea să se consume, să distrugă tot, ca să poată să renască.

Îți recomandăm și: Jupiter în Taur de pe 16 mai. Astrologul Daniela Simulescu: "Cine nu investește, nu câștigă!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel