TREI zodii care primesc o supradoză de energie în 2023

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Ești curios să afli care sunt cele TREI zodii ce vor avea un plus de energie în acest an? Să vedem ce spun astrele!

Descoperă care sunt cele TREI semne din zodiac care vor primi de la astre energie în anul 2023. Discutăm despre nativii zodiei Rac, Balanță și Capricorn!

Rac/ Ascendent în Rac

Ai foarte multe oportunități în acest an, dar și energie pe măsură ca să le faci pe toate. Merită să-ți aducem în atenție și faptul că în martie, Marte va intra în semnul tău. Și atunci să te ții! Marte este văzut că furia furiei, așa că poți face lucruri la care nu te-ai gândit niciodată.

Și Jupiter, Marele Benefic, o să fie în Casa a 10-a până pe 16 mai anul acesta. Așa că, datorită energiei tale, poți crea lucruri notabile pe plan profesional. Dacă între mai și octombrie 2022 au apărut discuții legate de promovări sau avansări, totul se pune în mișcare. Îți trebuie doar curaj și îndrăzneală, fiindcă poți obține ceea ce ceri.

Se anunță și schimbări în relațiile cu șefii și colegii. Ești mai bine văzut. Totul depinde doar de tine, însă primești sprijinul de care ai nevoie. Nu în ultimul rând, Jupiter îți aduce energie și bună dispoziție, așa că este anul în care poți să te distrezi, să participi la evenimente și să cunoști oameni noi.

Pentru nativii care au afaceri sau proiecte, este o perioadă la fel de bună, cu schimbări favorabile.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Nu ai un an foarte ușor, dar cu siguranță ai energie. În 2023, te ocupi în special de siguranța financiară și ar trebui să te preocupe și schimbarea rutinei zilnice. Crezi că le poți face pe toate, dar merită să îți schimbi atitudinea, pentru că stresul s-ar putea să te îmbolnăvească.

Deși simți că ești capabil pe plan profesional, astrele nu te susțin prea mult dacă ai ambiții mari. În prima parte a anului, pot fi schimbări pe plan amoros. Nu sta în casă dacă ești singur, fiindcă nu doar că ai energie, dar Cupidon stă la pândă! Mergi la evenimente și distrează-te mai mult. Ești chiar încurajat. În cazul celor cuplați, dacă lucrurile nu merg, poți găsi metode să schimbi situația în care te afli.

Între martie și iunie, odată cu tranzitul scurt al lui Pluto în Casa iubirii, poți avea o perioadă intensă. Ai mult magnetism și atragi persoane foarte interesante.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

La ce capitol crezi că vei avea energie în 2023? Desigur, la job. O să muncești mult, dar încearcă să eviți epuizarea. Există risc de suprasolicitare în primele trei luni ale anului. Chiar dacă vrei să dovedești cât de energic și capabil ești, nu uita că nimeni nu îți ridică statuie. Poți să nu primești recunoașterea meritată la locul de muncă, așa că taie din tot surplusul.

Jupiter în Casa a 5-a poate să creeze premisele unei noi vieți. Fie că este vorba despre energie, expresivitate sau o naștere, poți să fii bucuros și ești înconjurat de multă dragoste. Anul acesta este o perioadă bună să creezi și să faci lucruri care să te bucure atât pe tine, cât și pe cei din jur.

Profită de energia ta ca să ieși mai mult, să cunoști oameni noi. Vei fi sufletul petrecerii când mergi la evenimente. Saturn în Casa a 3-a te îndeamnă să călătorești cu sens și să înveți cât mai multe lucruri. Este un tranzit bun pentru proiecte sau pentru finalizarea cursurilor.

Vezi și: Provocări în dragoste pentru Săgetător, un plus de relaxare pentru Capricorn. Vărsătorilor le trebuie îngrijire de sine, Peștii se vor maturiza

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel