Trei zodii în pericol de a rămâne cu buzunarele goale după 20 august

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Cât timp Marte stă în Taur ne putem ocupa cât mai mult de planuri și de economii, după 20 august avem toate șansele să ne concentrăm pe educația financiară. Chiar dacă suntem crescuți cu ideea greșită că a avea bani nu este ceva de bun augur, ar trebui să ne schimbăm această atitudine și să înțelegem că „banii nu sunt ochiul dracului”, ci sunt energie, cu ajutorul lor putem crea o multitudine de lucruri și putem deschide uși importante pentru noi, pentru evoluția și experiența noastră. 

Zodiile care ar putea să aibă ceva probleme cu cheltuielile sunt Taur, Fecioară și Vărsător. 

Taur/ Ascendent în Taur

Veți fi cei mai afectați de tranzitul lui Marte în următoarea perioadă. Marte va intra în casa a 2-a, vă bazați pe niște sume de bani care se vor duce pentru multiple cauze. Multe situații vor fi legate de partener, dar va fi vorba și despre împrumuturi, datorii sau rate. Astrologul Daniela Simulescu vă recomandă ca cel puțin până pe 20 august, să fiți mai cumpătați. Aveți nevoie de bani pentru zile negre, bani în care să nu intrați. Lumea trece prin tot felul de evenimente și trebuie să contribuiți. Nu vă faceți planuri financiare serioase, puneți bani deoparte și nu vă atingeți de ei.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Nu o să depindă de voi partea financiară, sunteți destul de mult la mâna altora, depindeți de deciziile altora. Vor fi multe negocieri și renegocieri care vor produce anumite amânări. Superiorii voștri vor fi cei care vor avea ultimul cuvânt atunci când va veni vorba despre aria banilor. Trebuie să vă asigurați că vă plătiți ratele la timp, că nu vă aruncați cu cheltuielile. Nu este o idee bună nici să căutați să vă implicați în alte afaceri, nu vă aruncați acum să investiți că nu este momentul.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

La voi familia vă consumă economiile, apar situații neprevăzute care vă fac să cheltuiți. La fel și pentru cei care au copii, sunt multe cheltuieli acolo, cresc taxele. Totul o să coste mai mult decât ați stabilit la început. Marte retrograd în casa a 5-a vă spune și despre faptul că se pot găsi schimburi, vă pricepeți la ceva și puteți oferi aceste servicii în loc de bani.

Nu uitați că suntem cu toții afectați de tranzitul lui Uranus în semnul Taurului până în 2026!

Uranus tranzitează semnul Taurului până în 2026! Cine este Uranus? Planeta tehnologiei, planeta surprizelor, cel care îți aduce în viață scenariul la care nu te-ai fi gândit vreodată. Totodată, este planeta care guvernează internetul și tehnologia. Uranus înseamnă surpriză, neobișnuit, independent, nonconformism, dar și știință, lumină, electricitate, spontaneitate, revoluție, autenticitate, inovație, rupere bruscă. 

Taurul este un semn de pământ stabil, fixist, rigid, dornic de confort, ține de siguranță, nu vrea să renunțe, ține cu dinții de orice, nu îi plac crizele, nu îi place stabilitatea și vrea să aibă totul aranjat. Taurul este semnul banilor, al resurselor, reprezintă zona financiară în astrogramă. 

Dacă Taurul iubește atașamentele, Uranus urăște atașamentele, așa că e posibil să ne confruntăm cu conflicte interioare. Se schimbă și felul în care privim roadele pământului, agricultura, recoltele. Ministrul Agriculturii estimează o majorare a preţului pâinii, ca urmare a creşterii costurilor de producţie la grâu. Criză alimentară cu tripla conjuncție în semnul Taurului?

Dacă Taurii planifică mereu următorii pași, Uranus vine și aruncă toate planurile în aer. Se întâmplă tot felul de situații, te îmbraci diferit, mănânci diferit, cheltuiești diferit. Ultima dată când Uranus a fost în Taur, a fost în perioada 1934-1942, ani ai marii crize economice, de dinainte de al Doilea Război Mondial, dar și o explozie a domeniului tehnologiei. 

Din cauza semnului Taurului, vom opune rezistență, însă surprizele se vor ține lanț de la an la an în toate domeniile. Va fi nevoie să fim mai eficienți și în ceea ce privește hrana, felul în care mâncăm, nu vom mai arunca la fel de mult, vom învăța mai clar ce este aceea sustenabilitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel