TREI zodii răsfățate de astre până pe 21 mai. Alte TREI zodii se lovesc de provocări și conflicte

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
pexels.com
EXCLUSIV
pexels.com

Ce aduce sezonul Taurului pentru următoarele ȘASE zodii? Dacă trei dintre ele vor fi favorizate de astre, altele pot întâmpina câteva probleme.

Pe 20 aprilie, Soarele a intrat în semnul Taurului, unde va rămâne până la 21 mai. Până la această dată, vom fi mult mai preocupați de concret, palpabil și de roadele tuturor proiectelor noastre.

Sezonul Taurului din 2023 nu este unul simplu. Deoarece vine însoțit de retrogradarea lui Mercur în același semn, și se termină exact când Jupiter, Marele Benefic, pășește în al doilea semn al zodiacului. Taurul nu vrea să fie zorit, ci își dorește să fie lăsat să își respecte ritmul.Cu alte cuvinte, suntem invitați să căutăm siguranța și confortul într-un anumit domeniu.

La ce trebuie să fie atente următoarele zodii?

Gemeni/Ascendent în Gemeni

La tine, Soarele se află în Casa a 12-a, unde îl ai și pe Mercur, guvernatorul tău. Și, să nu uităm că este și retrograd. Nu îți priește de minune acest tranzit, așa că ești îndemnat să te retragi un pic. Să te rogi și să îți gestionezi cât mai eficient energia, pentru că este posibil să fii întocmai ca un telefon care a uitat să fie pus la încărcat.

Mai mult, este cazul să înveți să renunți la control, până când Soarele va intra în semnul tău. De multe ori, trecutul te bântuie. Nu îți permite să iei decizii ușor și nici nu te lasă să te odihnești foarte bine. Tinzi să eviți oamenii și să îți pui cenușă în cap, în mod exagerat. În final, nu strică să verifici în mai multe locuri orice diagnostic pe care îl primești până pe 21 mai.

Leu/Ascendent în Leu

La nativii Leu, Soarele se află în Casa a 10-a. Aceasta este o cameră luminată, așa că îți dorești mai multă atenție la locul de muncă. Dar întreabă-te mai întâi cum poți să obții mai multă atenție în ceea ce privește statutul profesional? Tu vrei să primești validare și respect și ești mereu interesat de laude.

Însă, este posibil să te confrunți cu anumite efecte ale deciziilor tale. Sau să îți dai seama că nu ai ales cum trebuie actualul loc de muncă, ori însuși domeniul în care profesezi. Dar vei fi pus la încercare și trebuie să ai o dovadă pentru orice ordin poți primi din partea șefilor sau superiorilor.

Balanță/Ascendent în Balanță

Nici pentru Balanță nu se anunță o perioadă optimă, pentru că Soarele se află în Casa a 8-a. Poți vedea această perioadă precum o întâlnire cu fiscul. Totul se rezumă la impozite, taxe, bani pe care trebuie să îi dai, bănci, credite și datorii.

Trebuie să fii atent la resursele tale dar și la banii care îți mai rămân. Apar și discuții legate de cheltuieli pentru partaj ori despre cum se cheltuie banii în cuplu. Fii atent și verifică dacă ai scăpat de toate datoriile. Grijă și la contractele pe care le semnezi în următoarea perioadă.

Taur/Ascendent în Taur

În schimb, Taurii sunt mai bine aspectati. Sunt încă sărbătoriți până la 21 mai. Fiindcă Soarele luminează asupra ta, ai ocazia să înflorești, să renaști, să rodești. Se întrevede mai multă mișcare. Pe de altă parte, începi să fii mult mai atent la modul în care te văd cei din jur. Îți pasă mai mult de felul în care te îmbraci și cum arăți, deoarece simți că toate reflectoarele sunt pe tine.

Poți să fii chiar mai vanitos și mai egoist până când se termină sezonul tău. Și să pui mai mult accent pe înfățișarea ta, dar și pe personalitate. Fii pregătit, pentru că de la 16 mai, Jupiter o să îți tranziteze semnul.

Rac/Ascendent în Rac

Soarele se află în Casa a 11-a. Ești îndemnat să faci un bilanț. Dacă ai proiecte de făcut, ești preocupat de rezultatele lor. Îți dorești să ieși mai mult la film, la teatru. De altfel, este o perioadă efervescentă și adolescentină, indiferent de vârsta pe care o ai. Dă-ți voie să ieși cât mai mult în lume până la 21 mai.

O să începi să vezi și anumite roade în carieră, la care nu te-ai fi așteptat.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Soarele s-a mutat la tine în Casa a cincea. Așa că sezonul Taurului te face mai atent la iubire și la relații, dar și la parteneri. Nativii Capricorn singuri vor avea o poftă uimitoare să flirteze și să cucerească! Iar cei într-o relație se pot gândi la ce pot face ca să își îmbunătățească legătura cu partenerul. Poți să reiei unele pasiuni, ești chiar îndemnat. Dar nu te grăbi, în nimic.

Poate vrei să vezi și: Jupiter în Taur de pe 16 mai. Astrologul Daniela Simulescu: "Cine nu investește, nu câștigă!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel