TREI zodii vor fi avantajate de astre. Ce oportunități majore primesc?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Află recomandările și previziunile pentru următoarele trei semne din zodiac!

Discutăm despre două tranzite esențiale, pe care merită să le luăm în calcul. Până la 27 august, Marte se află în semnul Fecioarei. Planeta acțiunii tranzitează pentru o perioadă un semn dornic de organizare, de muncă și de optimizare.

Totodată, să nu uităm că Uranus este în tranzit prin semnul Taurului, până în 2026. Această planetă este cea care aduce schimbări în viața noastră, fie că vrei sau nu.

Iată ce le așteaptă pe următoarele zodii avantajate!

Taur/Ascendent în Taur

La tine, Marte este încă în tranzit în Casa a 5-a. Vorbim despre o casă ce ne învață cum să ne exprimăm, cum să fim fericiți, cum să cerem atenția. Este clar că pe tine, acest tranzit te ajută. Pentru că este o perioadă grozavă în ceea ce privește romantismul.

Așa că ai ocazia să scoți tot ceea ce este mai bun în tine. Amintește-ți că o creație se naște doar din iubire pură. În cazul în care ești un nativ singur, cu Marte în Casa a 5-a, vei fi extrem de atras de aventură, precum și de oameni care îți fac inima să tresalte. De fapt, ceea ce te va atrage va fi însăși ideea de dragoste. Nu fii surprins dacă ți se vor aprinde călcâiele după cineva. Este drept, însă, că poți începe o relație care se bazează mai mult pe aspectul fizic.

Mai mult, Uranus este în semnul tău, așa că poți fi luat pe sus de toate schimbările care apar. Dacă aveai ceva așezat, o mică rutină, poți descoperi că îți este dată peste cap. Dar te poate scoate din starea ta și te poate îndemna să creezi ceva. Poate că vei apela la o cale diferită de abordare a lucrurilor.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Marte se află în semnul tău și face și aspecte plăcute, nu doar neplăcute. Trigonul pe care îl va face cu Jupiter îți vine în ajutor. Marte te face să te implici și să fii devotat în ceea ce ai de făcut. Te zbați, vii cu soluții, chiar dacă ești deranjat că alții nu fac lucrurile ca tine. Nu te compara cu alții și urmează-ți drumul. De asemenea, Marte îți poate amplifica și calitățile sau obiceiurile. Cât mai ai timp cu acest tranzit în semnul tău, bucură-te de cât mai multă mișcare. Chiar și plimbările în parc îți fac bine. 

O să beneficiezi și de multă ambiție și simți că nimic nu te ține pe loc. La fel de important este și curajul, dar ai grijă în ce investești această caracteristică favorabilă. Este momentul să faci un pas în față.

Până în 2026, Uranus poate să îți schimbe credințele sau spiritualitatea. Însă, ți se deschide calea spre călătorii. Nu ezita și vizitează locuri complet noi. Sau studiază ceva diferit, o să îți facă bine.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

La tine, Marte este în tranzit în Casa a 9-a. Ai aspecte minunate pentru plimbare și pentru a te educa. Dacă ai de dat examene, teste, o să te bucuri de o perioadă extrem de benefică. Încearcă să nu te superi pe cei care au alte credințe sau păreri, nu le privi ca pe o invalidare a propriei tale experiențe. Mai mult, în cazul în care apar procese, chestiuni juridice sau legale, totul poate fi îngreunate. Ai face bine să fii mai răbdător.

Până în 2026, Uranus activează Casa dragostei și a creativității. Poți să observi că ești mai dornic să faci anumite gesturi, să oferi cadouri. În cazul unor nativi Capricorn, poate să  apară dorința de a avea copii. Sau chiar apare un nou membru în familia lor. Alți nativi își pot descoperi pasiuni, dar în sensul practic. Poți să te simți precum un copil în anii care vin.

Ai în vedere și: Multe angoase pentru următoarea zodie pe final de an. De ce vor fi epuizante lunile care vin?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel