Trigonul: care este importanța acestui aspect astrologic?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Dacă ieri am adus în discuție conjuncțiile în astrologie, precum și importanța lor, astăzi a venit rândul trigonului. Ce este și care sunt trăsăturile sale?

Vrei să înțelegi mai bine astrologia? În acest caz, merită să știi că, dincolo de semnele din zodiac sau de planete, sunt importante și aspectele.

Aspectele sunt unghiuri care se formează între minimum două planete. La fel ca astrele care se poziționează una față de cealaltă. Fie că se poziționează armonios sau într-un mod tensionat, ne pot aduce tot felul de trăiri.

Aspectele principale în astrologie sunt conjuncția, trigonul, sextilul, careul și opoziția.

Aspectele pozitve sunt considerate trigonul și sextilul. Cele negative sunt careul și opoziția. Aspectul neutru este conjuncția.

Așadar, trigonul este un aspect pozitiv. Este considerat un aspect egal cu 120 de grade (între semne, planete, stele, puncte), care unește planetele unui element. 

Astrologul Daniela Simulescu ne împărtășește părerea sa despre acest aspect.

"Da, din punctul de vedere al teoriei astrologice, trigonul este cel mai bun aspect pe care îl poți avea în astrograma natală. Sunt două energii care se îmbină armonios, se ajută reciproc, care deschid calea unor oportunități, dar și unor calități. Dar, în practică, lucrurile stau puțin diferit.

Trigonul poate arăta că te pricepi de minune la un domeniu. Că te simți bine în pielea ta. Doar că nu este suficient. Paradoxal sau nu, trigonul poate deveni chiar un obstacol. De ce spun asta? Pentru că dacă nu este pus la muncă, poate fi pus la categoria pierderi. Universul îți dă, dar nu îți bagă și în traistă. De aceea, este important să îți cunoști trigoanele, pe ce semne și în ce case sunt active astfel încât să știi unde poți avea rezultate. 

Sunt momente în care un careu îți poate aduce mai multe beneficii pentru că provoacă tensiuni interioare și nevoia de schimbare. Trigonul aduce bucurie interioară, dar și lene. 

Între semnele unui element va exista întotdeauna un trigon de semn. 

Berbec-Leu-Săgetător

Gemeni-Balanță-Vărsător

Rac-Scorpion-Pești

Taur-Fecioară-Capricorn. 

Dacă ai Luna în Taur și Venus Fecioară, înseamna ai un trigon pe semne de pământ. "

Vezi si: Ce este CONJUNCȚIA în astrologie și de ce este un aspect important între planete?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel