Ultima Lună Nouă din 2022. Influența pentru fiecare zodie/ascendent

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop Luna Nouă în Capricorn. Este o zi minunată în care să ne setăm intențiile pentru anul 2023!

Pe 23 decembrie, este cea mai potrivită zi ca să-ți creezi rezoluțiile pentru anul 2023, așa că asigură-te că îți faci timp pentru asta, chiar și preț de 5 minute. Setează-ți intențiile, înregistrează-ți rezoluțiile, însă găsește un echilibru și nu exagera. Luna Nouă în Capricorn dorește să facem lucrurile responsabil, matur și cu mai multă discreție.

Vă propun un exercițiu. Dați timpul înapoi în decembrie 2019 și aduceți-vă aminte planurile pe care le aveați în minte pentru 2020. Rezoluțiile. Dorințele. Știm cu toții ce s-a întâmplat în 2020. 2021 a fost un al tranziției. 2022 un an al vindecării și al jocului de-a alba neagra. 2023 se anunță a fi anul în care renunțăm la victimizare/resemnare și ne ducem către acceptare. 

Și cum pe 31 decembrie avem Mercur și Marte retrograde, astrele nu ne vor ajuta în ceea ce privește rezoluțiile pentru noul an. Așa că vă invit ca astăzi, cu ocazia Lunii Noi din Capricorn, să vă setați intențiile pentru următoare douăsprezece luni. Și cum conjuncția Soare-Lună se află exact la primul grad al Capricornului, putem spune că vom avea parte de un nou start. Poate reușim să facem ce am așteptat de atâta timp. În plus, careul cu Jupiter va crea excesul de zel necesar să ieșim din letargie și să fim mai conștienți de propria putere. 

Berbec

Astrele te invită să te gândești la metodele care să te ajute să crești din punct de vedere profesional. În 2023, va trebui să înveți să îți valorifici timpul și să îți investești energia într-un mod mai inteligent. Astfel încât să mai crești un nivel sau să îți găsești cariera care să te împlinească. 

Taur

Gândește-te la evoluția personală! La călătoriile pe care vrei să le faci, dacă vrei să te muți sau nu, dacă vrei să te înscrii la o nouă formă de învățământ. De asemenea, poate este nevoie de prospețime în ceea ce privește principiile și filozofia de viață. Că poate ai ținut cu dinții de ceva care nu îți mai folosește deloc. 

Gemeni

Astăzi trebuie să te gândești doar la renaștere! La cum vei deveni mai puternic după toate testele prin care ai trecut în 2022. Știu că momentan simți că nu mai poți, dar crede-mă când îți spun că vei fi alt om în 2023! Unul care renunță la nevoia de a controla totul și unul care este deschis abundenței. 

Rac

Cei singuri trebuie să se gândească la tipul de partener pe care și-l doresc. Poate 2023 îl va aduce! Mic sfat: să vă doriți acum totul și cu totul altceva față de ce ați fi vrut acum câțiva ani. Iar cei care sunt deja într-o relație ar fi bine să își facă planuri legate de cum ar putea să aducă prospețime sau momente de neuitat. Dar tu să te gândești la asta, nu să îți faci așteptări de la celălalt. 

Leu

Viața presupune stres și frustrare. Și din păcate, nu ai întotdeauna bagheta magică care să le alunge. Tu ar trebui să îți propui să accepți tot ce se întâmplă în viața ta. Și să nu mai crezi că modestia și smerenia îți iau din strălucire, mai ales la locul de muncă. Gândește-te la îmbunătățirea mediului de lucru și procesului de gestionare a stresului. 

Fecioară

Știi care este tema principală a anului 2023? Iubirea, dom’le! Da! Tu ar trebui să ai o listă de rezoluții în acest sens. Îți recomand ca înainte de orice proiect, profesional sau personal, tu să ai următoarea întrebare: mie ce îmi iese? Cum îți pot pune creativitatea la muncă? Ce aș putea să fac să mă bucur de viață mai mult?

Balanță

Gândește-te doar la cum ai vrea să arate casa perfectă pentru tine! Atât pe exterior, cât și pe interior. Dar și la familia pe care ți-o dorești! Și bineînțeles, la munca pe care ești dispus să o investești în a obține toate acestea. Îți vei da seama că totul depinde în primul rând de vindecarea acasă-ului interior. 

Citește și HOROSCOP numerologie 2023 - Predicții pentru toate numerele personale

Scorpion

Ți-ar prii să înveți să faci conexiuni între oameni, să devii mai flexibil și să nu mai vezi totul în alb și negru. Ci să găsești calea prin care să lucrezi cu mai multe alternative. Să fii dispus să comunici. Să fii pragmatic, dar în același timp deschis la schimbare. Dacă vei reuși, relația ta cu timpul se va îmbunătăți considerabil. 

Săgetător

Care este relația ta cu banii? Treci de la o extremă la alta? Cheltuiești peste măsură și pe urmă strângi din dinți până la următorul salariu? Este momentul să îți creezi o nouă disciplină în ceea ce privește educația financiară. Și ai să vezi că viața va fi mult mai darnică. Și că poți face mai multe decât te-a fi gândit cu aceeași sumă de bani. 

Capricorn

Ai nevoie de un nou început! Pe parte profesională sau personală. Trebuie să o iei de la capăt. Dar nu mai aștepta să treacă timpul! Nu mai este cazul! Încearcă să te arunci. Cu siguranță, vei ști să faci ajustările pe parcurs. Dacă nu îți creezi tu noutatea, o va face viața, dar nu în modul în care ți-ai fi dorit. 

Vărsător

Sună ciudat, dat toate planurile tale trebuie să aibă în spate o renunțare. La un obicei, la o persoană, la un loc, la o anumită trăire. Trebuie să accepți ce anume nu îți mai face bine. Și să rupi pisica în două! Dacă până acum nu a funcționat ceva anume în viața ta, ce te face să crezi că va funcționa de acum încolo?

Pești

Astrele îți netezesc drumul pentru noi planuri. Este cazul să te rupi de copilul interior atunci când le pui pe o listă. Pentru că altfel, vei ajunge să procrastinezi. Și ar trebui să mai faci ceva: să devii mai selectiv în ceea ce privește oamenii care să te acompanieze în îndeplinirea lor. Nu ai nevoie de dramă sau rezistență. 

Citește și HOROSCOP 2023, astrologul Daniela Simulescu aduce previziunile pentru ANUL VIITOR!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel