Ultimele zile cu Mercur în Taur. De ce trebuie să țină cont aceste PATRU zodii, pe ultima sută de metri?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

De pe 3 aprilie, Mercur și-a început tranzitul în semnul Taurului, unde va rămâne până la 11 iunie. Iată zodiile cele mai afectate!

De la începutul lunii aprilie, planeta comunicării, Mercur, se află în cel mai pragmatic și metodic semn din zodiac, cel al Taurului. Vorbim despre un semn de pământ, care își face calcule serioase.

De pe 11 iunie, Mercur o să își înceapă tranzitul în semnul sau preferat, cel al Gemenilor. Așa că o să îmbrățișăm mai ușor experiențe noi și interesante. Totodată, vom socializa ușor, fără mari probleme, cu o varietate de oameni. Cu cât vor fi mai mulți, cu atât mai bine.

Iată la ce trebuie să fie atente următoarele zodii până la 11 iunie!

Taur/Ascendent în Taur

Este adevărat că Mercur te ajută la ceva. Îți aduce claritate în gândire și te face să comunici pe înțelesul oricui, dar și să fii mai deschis la provocări, în special la cele mentale.

De asemenea, reține că dacă cineva nu este de acord cu ceva din ce spui, asta nu înseamnă automat că are ceva personal cu tine. Acest tranzit al lui Mercur în semnul tău poate să îți accentueze și mai mult pragmatismul.

Leu/Ascendent în Leu

Tranzitul lui Mercur are două fațete pentru nativii Leu. Astfel, te face să fii mai implicat în discuțiile pe care le ai cu șefii, dar nu unele foarte plăcute, pentru că o să apelezi mai mult la zona de scandal, pentru a dramatiza unele cazuri sau situații.

În esență, Mercur vrea următorul lucru. Să te gândești mai mult și să acționezi mai puțin, mai ales că depinde doar de tine modul în care o să abordezi aceste provocări. Pot să apară și numeroase răzgândiri.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Momentan, Mercur se află în Casa parteneriatelor și a relațiilor, iar Jupiter se află în aceeași casă de la 16 mai. Mai reține ceva: relația ta de dragoste depinde doar de posibilitatea ta de a comunica. Fii mai deschis la negocieri și mai flexibili.

Pot să apară și subiecte mai controversate cărora trebuie să le faci față.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

La tine, Mercur este în tranzit în Casa a 4-a. În ceea ce privește discuțiile cu familia, acestea te pot supăra și bucura în același timp.

Mai mult, pot să iasă la suprafață niște povești de care ai vrea să scapi, dar nu poți atât de simplu. Ba din contră, vei fi nevoit să contribui și tu într-o măsură la rezolvarea acestor probleme. Este și o perioadă minunată de a vorbi despre nevoile pe care le ai pe plan emoțional.

Îți recomandăm să vezi și: Pentru o zodie de pământ, se deschid porțile norocului în amor. „Vei simți o nevoie acută de iubire!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel