Una caldă, alta rece. Zodia binecuvântată și pedepsită în luna mai

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Una dintre cele douăsprezece zodii are parte de vești multiple în luna mai!

Este vorba de Taur sau cei cu ascendent în Taur! Iată veștile pentru tine!

Să începem, bineînțeles, cu vestea bună!

Care este aceea? Că Jupiter, Marele Benefic, își începe tranzitul în semnul tău pe 16 mai. Și va sta acolo până pe 25 mai 2024. Și te vei mai reîntâlni cu el abia în 2035! Deci, după cum îți dai seama, urmează o perioadă specială și benefică pentru tine!

Este cea mai mare planetă din sistemul solar și reprezintă optimismul, credința și invincibilitatea. Jupiter este și înțelepciunea care apare din întrebarea "de ce nu?", dar și planeta care ne învață că există posibilități nelimitate, dacă avem încredere în noi. Totuși, trebuie să avem grijă ce ne dorim. Pentru că Jupiter ne poate da până la refuz să ne arate dacă putem duce sau nu. 

Bineînțeles că, din punct de vedere teoretic, până în mai 2024, ești cel mai bine aspectat! Este adevărat că Jupiter vine cu promisiuni. Chiar dacă vrea și ceva concret atunci când poposește în semnul tău, momentan o să vrea doar promisiuni. Vine și cu încredere! Dacă vei trece prin momente mai grele, această planetă benefică te ajută să treci cu bine peste ele.

În plus, vine și cu dorința de a învăța, de a călători și de a-ți îmbogăți mintea. Poate că vei învăța o limbă străină sau poate vei activa într-un domeniu nou. Știi ce te roagă pe tine Marele Benefic, așa cum este denumit Jupiter? Să vezi de fiecare dată jumătatea plină a paharului. 

Așadar, până în mai 2024, ai face bine să fii mai optimist și să apreciezi mai mult ceea ce ai. Să renunți la ceea ce te nemulțumește, pe cât posibil. Fiindcă atunci când Jupiter vede că te bazezi pe ceva ce ai, o să îți mai dea. Însă, dacă vede că pui accent pe ceea ce nu ai, o să adâncească și mai mult această problemă.

Jupiter îți promite că se vor întâmpla lucruri, dar în timp. Iar semnul tău este obișnuit cu răbdarea. 

Îți oferă încredere și putere să treci peste o criză, astfel încât să începi să construiești. Dacă știi că ai probleme de sănătate, să știi că Jupiter te ajută mult. Contribuie la găsirea de doctori buni, de remedii, de tratamente. 

Previziunile lunii MAI 2023. Horoscopul lunar pentru fiecare Zodie/Ascendent

Iar acum să continuăm și cu vestea mai puțin plăcută!

Deși între noi fie vorba, când îl ai pe Jupiter alături, nimic nu pare atât de greu!

Pe 20 mai, Marte intră în Leu și își începe tranzitul în casa a 4-a.

Marte, al cărei nume vine de la zeul roman al războiului, a fost asociat cu războiul, din cauza culorii roșii, asemănătoare cu a sângelui. Cu toate acestea, Marte este văzută ca o planetă personală, cu o energie proeminentă în personalitatea ta. În astrologie, Marte are legătură cu modul în care acționezi, dar și cu ambiția și pasiunea.

Ce îți aduce asta? Ca te vei confrunta cu mai multe scandaluri în familie, referitoare la gospodărie sau chiar la starea locuinței. Că Marte nu trece neobservat, ci îi place să creeze disensiuni. 

Marte strică lucuri acasă cu tranzitul în casa a 4-a, aduce conflicte cu apropiații, vă răscolește pe interior, vă provoacă o furtună emoțională și vă aruncați furia asta pe cei din jurul vostru. La cel mai mic stimul pur și simplu explodați. Orgoliile sunt mari și reproșurile nelimitate! E posibil să vă vărsați nervii pe cine nu e vinovat. Nu vă certați cu vecinii, cu cei de la asociația de proprietar. Dacă nu ai petrecut în ultima vreme timp cu rudele, acum vei fi obligat! Fie că îțiconvine sau nu!

Este adevărat că Marte ne dă și curaj și ambiție, dar doar pentru a reuși să iesim dintr-o criză. Și cum apare un careu pe semne fixe, între Marte și Jupiter, bineînțeles că rezistența la schimbare va fi uimitoare! Și că frustrările se vor aduna. Marte guvernează casa a șaptea, cea a parteneriatelor. Deci înseamnă că și relația cu partenerul va trece prin diverse provocări. 

Dacă vrei să nu te consume furia cauzată de acest tranzit, îți recomand să investești timp, resurse și energie în amenajarea locuinței, unei grădini sau în a găsi un alt loc pe sufletul tău. 

Citește și Jupiter în Taur de pe 16 mai. Astrologul Daniela Simulescu: "Cine nu investește, nu câștigă!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel