Uranus nu mai este retrograd! Previziuni astrale pentru fiecare zodie/ascendent

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: freepik.com
EXCLUSIV
Sursă foto: freepik.com

Previziuni astrale. Pe 27 ianuarie, Uranus își încheie retrogradarea în semnul Taurului. 

În astrologie Uranus înseamnă surpriză, independență, non-conformism, spontaneitate, revoluție. Uranus vrea inovație, vrea rupere de trecut și pentru asta s-ar putea să nu mai țină cont de nicio regulă. 

În momentul în care a intrat în Taur(2019), a început să nu se simtă prea confortabil. De ce? Deoarece Taurul, sau mai bine zis, energia acestui semn este stabilă, fixistă, rigidă, dornică de confort, stabilitate, siguranță, nu se schimbă cu ușurință, ci trage cu dinții. 

În perioada mai 2023-mai 2024, Uranus este potențat de Jupiter care traversează același semn. Să nu uităm că aceștia doi se vor forma o conjuncție istorică pe 21 aprilie!

Conjuncție rară Jupiter-Uranus în 2024. Cătălina Mărăcineanu, economist și astrolog - previziuni pentru fiecare zodie

Berbec / Ascendent în Berbec

Berbecii vor descoperi în continuare talente în sfera financiară, care este susceptibilă la fluctuații și destabilizări. Dar, cum și Jupiter tranzitează același semn, vor fi și multe oportunități. Este important să-ți explorezi potențialul personal și să te lupți pentru independența financiară. 

Taur / Ascendent în Taur

Veți fi primii afectați de revoluțiile datorate/cauzate de Uranus, de la rutină până la propria înfățișare. Acestea vor fi perturbate, mai ales dacă ați opus rezistență schimbărilor în ultimii ani. Nu trebuie să vă temeți de independență, ci mai degrabă să învățați să o negociați. 

Gemeni / Ascendent în Gemeni

Vă veți bucura de schimbare și diversitate la suprafață, însă veți fi îngrijorați de sau speriați că veți trece prin tot felul de pierderi, la nivel subconștient. Uranus va influența gândurile ascunse și subconștientul vostru.

Rac / Ascendent în Rac

Pentru Raci, Uranus le va afecta planurile, în special legate de familie, provocând perturbări și schimbări în modul lor de a învăța și de a planifica. Dar îi va și ajuta să își facă noi prieteni.

Leu / Ascendent în Leu

Cariera lor suferă schimbări semnificative, mai ales în ceea ce privește cariera și statutul social. Sectorul media și tehnologia ar putea oferi alternative pentru a naviga mai ușor în această perioadă tumultuoasă până în 2026.

Fecioară / Ascendent în Fecioară

Credințele și spiritualitatea Fecioarelor vor fi puse la încercare. Uranus le va deschide noi posibilități de călătorie și de experiențe noi. Important este ca acești nativi să fie deschiși. 

Balanță / Ascendent în Balanță

Balanțele vor experimenta fluctuații financiare, asociate cu parteneriatele și relațiile bancare, inclusiv posibile divorțuri sau moșteniri.

Scorpion / Ascendent în Scorpion

Scorpionii sunt atrași de parteneriate nonconformiste și diferite, dar trebuie să fie atenți la relațiile care nu funcționează. Riscul de instabilitate este crescut. 

Săgetător / Ascendent în Săgetător

Uranus va influența serviciul, relațiile cu colegii și rutina zilnică. Acești nativi vor fi îndemnați să exploreze cariere neconvenționale și să învețe să gestioneze libertatea de la locul de muncă.

Capricorn / Ascendent în Capricorn

Uranus va activa creativitatea și dragostea în viața acestor nativi. În plus, le va aduce dorința de a avea copii sau le va schimba percepția asupra iubirii.

Vărsător / Ascendent în Vărsător

Acești nativi sunt prieteni cu Uranus. Dar chiar și așa, se pot aștepta la surprize neașteptate în ceea ce privește locuința și relațiile de familie. Gradul de instabilitate va fi crescut. 

Pești / Ascendent în Pești

Vor experimenta schimbări în comunicare, învățare și în relațiile cu frații sau apropiații. Vor fi atrași de tehnologie și mai dornici să își exprime mai des părerile. 

Citește și Renunțarea la fumat contribuie la scăderea tensiunii arteriale şi la îmbunătățirea stării generale de sănătate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel