„Va fi doar VINA TA dacă până pe 28 octombrie nu se întâmplă și ceva bun în viața ta”. Ultima șansă a lui Jupiter în Berbec

Autorul articolului: Astrosens Team | Dată: 29 sep 2022, 15:59 | Categorie: Horoscop
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Astrologul și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce în prim-plan detalii despre tranzitul lui Jupiter în semnul Berbecului, acesta se va încheia pe 28 octombrie. 

Lui Jupiter în Berbec îi plac încrederea, îndrăzneala, curajul, independența, viteza. Câteodată și alinturile sau furia. Și nu așa simplu, ci într-un mod amplificat. Este precum primul scâncet al unui bebeluș. Pune lumea în mișcare. Dacă până pe 28 octombrie nu se întâmplă și ceva nou/bun în viața ta, apoi să știi că va fi DOAR vina ta. Astrele îți dau, dar nu îți bagă și în traistă”, spunea astrologul Daniela Simulescu la începutul acestui tranzit. 

Berbecul vorbește și de mișcare, de energie, faceți cât mai mult sport. Canalizați furia aceea, scoateți ce este bun prin ea. Mergeți la alergat, mergeți la sală. Jupiter în Berbec nu vine cu ceva „soft”, ci este, mai degrabă, energia în stare brută care pleacă de la tine, în primul rând, prin corpul tău. Pornește în acțiune făcând jogging, mergând la sală, ai nevoie de mult sport în perioada aceasta. Fiind în semnul Berbecului, anumite decizii s-ar putea să fie un pic necalculate, imature, deci puțină atenție când vă aruncați cu totul, bucurați-vă de ceea ce simțiți, de adrenalină și de beneficii. Jupiter în semnul Berbecului vorbește și despre individualism, despre cine sunt eu și cine vreau să fiu, vorbește și despre „ce anume îmi iese din asta?”. Vom fi mult mai atenți atunci când ne implicăm în anumite situații, vrând de fiecare dată să putem să beneficiem și noi de acestea, să ne bucurăm de anumite facilități. 

Cele mai avantajate vor fi semnele de foc! Jupiter le va aduce pofta de viață, încrederea că pot face orice și revelații despre faptul că nu îți trebuie multe să reușești. Până la urmă, semnele de foc sunt cele care motivează pe alții, cele care acționează și cele care setează direcții. Bineînțeles, Jupiter le va amplifica și furia. Dar le poate oferi și instrumentele prin care să o implice într-un proiect.

Previziuni și recomandări pentru fiecare Zodie și Ascendent!

Berbec/ Ascendent în Berbec

Aspectele acestui tranzit fac ca tu să fii vedeta următoarei perioade. Jupiter este chiar în semnul tău și îți aduce ocazii de neratat și de neegalat. Încă te simți excelent și ai multă poftă de viață! 

Taur/ Ascendent în Taur

Tu trebuie să treci printr-un proces de vindecare în această perioadă și să înțelegi că oricât de mult te străduiești să ții cu dinții de ceva, până la urmă lucrurile forțate nu aduc nimic bun. Învață să pierzi ceva ca să poți câștiga ceva.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Prietenia aduce în viața voastră noi arome. Veți simți din plin ajutorul celorlalți și bine ar fi să îl cereți chiar voi sau să îl acceptați cu plăcere. Acest tranzit vă sprijină și dacă voi sunteți cei care doriți să îi ajutați pe ceilalți. Până la urmă, trăim într-o comunitate.

Rac/ Ascendent în Rac

Statutul profesional e cel care vine cu multe suprize plăcute pentru voi, deci nu neglijați aceste aspecte. Veți avea succes cu anumite proiecte, însă veți și munci pentru asta. Lăsați treburile de acasă și pentru ceilalți, nu e nevoie să duceți întraga lume pe umeri.

Leu/ Ascendent în Leu

Plecați, vă rupeți, călătoriți, studiați. O lume nouă se deschide în fața ochilor voștri dacă aveți curajul să lăsați în urmă anumite prejudecăți și nevoia toxică de control. Meditați, religia s-ar putea să capete sensuri noi pentru voi. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Accesați noi fonduri, apar discuții legate de moșteniri, se aprind anumite becuri în zona financiară a cuplului. Aveți grijă și de zona sexualității, comunicați, vindecați-vă!

Balanță/ Ascendent în Balanță

Aveți șanse imense de a cunoaște pe cineva pe placul vostru. Veți flirta, vă veți simți bine, atracția și magnetismul vor fi la ordinea zilei. Dacă nu vă merge bine relația, aveți toate ingredientele necesare pentru a rupe lanțurile și a începe o nouă viață!

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

S-ar putea să munciți mult mai mult decât ați făcut-o până acum, de aceea ar fi bine să vă stabiliți întâi și întâi niște limite. Veți avea relații mai bune cu colegii și vi se va părea că nu ați fost niciodată mai puternic. Însă, atenție, mai bine nu vă întindeți prea mult cu munca. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Pentru voi veștile sunt super tari. Vă îndrăgostiți, vă jucați, vă bucurați, vă simțiți norocoși. Toată lumea vi se pare a voastră cu Jupiter în casa a 5-a. O să faceți cuceriri.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

E posibil să vă mutați în casă nouă sau să redecorați. Relațiile cu familia ar trebui îmbunătățite dacă vreți să vă simțiți mai bine. Veți avea noroc la afacerile din zona imobiliarelor. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Lăsați la o parte bârfele și bucurați-vă de turismul local. Puteți pleca în mici călătorii care vă vor aduce satisfacție, dar și oameni noi care pot veni cu ocazii noi. 

Pești/ Ascendent în Pești

Dacă vreți mai mulți bani trebuie să dați și voi ceva mai mult. Schimbați-vă stilul de abordare al problemelor și veți găsi soluții mai eficiente. Nu cheltuiți fără rost. Investiți în propria voastră educație. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play


DC Media Group Audience