Vărsătorul în 2024: Probleme financiare și surprize în familie

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Horoscop Vărsător. Sursă foto: Pixabay
EXCLUSIV
Horoscop Vărsător. Sursă foto: Pixabay

Horoscop 2024. Schimbarea lui Jupiter de pe 26 mai le poate aduce mai mult timp pentru pasiunile lor. 

Zodia Vărsător este o zodie masculină, marcată puternic de originalitate şi de libertate. Dominată de planetele Saturn şi Uranus, simbolizează priceperea şi înţelepciunea.

Vărsătorii nu apreciază banalul, iar o viață anostă îi sperie. Caută mereu schimbare, iar nativii acestei zodii sunt foarte creativi și originali. Ca să le atragi atenția, trebuie să îi provoci în permanență cu altceva.

Dacă alte semne din zodiac detestă schimbările, Vărsătorii adoră tot ce este nou și sunt capabili să iasă din zona lor de confort. Se adaptează repede și văd în fiecare schimbare o nouă oportunitate.

Vărsătorii nu obișnuiesc să se muleze după dorințele și cererile tale, pentru că nu doresc să devină altcineva. Acești nativi își îmbrățișează și defectele sau micile imperfecțiuni și nu vor să devină altfel, doar de dragul cuiva. Dacă vrei să îi accepți așa cum sunt, vei avea o relație fără probleme.

Mai mult, Vărsătorii nu își doresc viața altor persoane, ci vor să cucerească prin modul lor de-a fi, unic și diferit.

În 2023, acești nativi au experimentat câteva schimbări astrologice marcante. În primul rând, Saturn(propriul guvernator) i-a părăsit după 3 ani de teste și lecții. După care, Pluto, planeta trasnformărilor radicale a avut un tranzit scurt în acest semn. Și să nu uităm și de retrogradarea lui Venus din perioada 23 iulie-4 septembrie, care le-a dat peste cap multe dintre relații. 

Previziuni 2024 Vărsător/Ascendent în Vărsător

Anul 2024 pentru Vărsător va fi unul de reflecție profundă și ajustare. Tranzitul lui Pluto înapoi în semnul tău, după 21 ianuarie, aduce la suprafață temeri și traume ascunse, provocându-te să te confrunți cu ele. Sănătatea, fizică și emoțională, ar trebui să fie pe primul plan în acest an. Problemele financiare pot aduce și ele stres, cu Saturn influențând casa banilor pe dura pe durata întregului an. 2024 te va învăța valoarea economisirii și importanța de a trăi simplu. Totuși, având în vedere că Saturn este și guvernatorul tău, această lecție poate fi esențială pentru dezvoltarea ta pe termen lung. Modificările sau deciziile legate de casă sau proprietăți pot veni neașteptat, mai ales în jurul datei de 21 aprilie, odată cu conjuncția dintre Jupiter și Uranus din casa a patra. Familia, de asemenea, va fi o sursă de surprize, iar adaptabilitatea ta tipică te va ajuta să navighezi prin aceste situații. După 26 mai, vor apărea numeroase oportunități pe plan afectiv. 

Citește și Horoscop DECEMBRIE 2023. Previziuni complete pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel