Venus în Balanță, 29 septembrie-23 octombrie. „Aparențele înșală”

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, aduce vești cu privire la intrarea lui Venus, planeta iubirii și a plăcerilor, în semnul Balanței. 

Venus intră în Balanță pe 29 septembrie 2022. La prima vedere acest eveniment astrologic nu aduce surprize foarte mari, însă are câteva aspecte de luat în seamă.

Având în vedere că vorbim despre energia Balanței, ne dăm seama că în următoarea perioadă vom vedea multe negocieri, însă cu acest semn, e posibil ca aparențele să fie înșelătoare. Fiind vorba despre diplomație, adevăratele gânduri, păreri și intenții pot fi cu ușurință ascunse în spatele unui zâmbet. Așadar, chiar dacă avem în față o energie a feminității și a frumuseții, e posibil să ne aflăm și în fața uneia a ezitării și a nehotărârii. 

În harta unei femei, poziționarea lui Venus ne arată cum este aceasta din punctul de vedere al exprimării feminității sale, în timp ce în harta unui bărbat, poate să indice elementele de care acesta are nevoie pentru a putea iubi o femeie. Masculin și Feminin în astrogramă. Nu Zodia contează când întâlnești prima dată pe cineva, detalii aici. 

Venus este câteodată mai războinică decât Marte, sub fațadă, nu bănuiește nimeni ce e în spate, așadar, aveți grijă la felul în care aparențele pot înșela până pe 23 octombrie. 

Aspectele lui Venus între 29 septembrie-23 octombrie

Pe 1 octombrie, Venus face o opoziție cu Jupiter. Exagerăm cu sentimentele și exagerăm și cu cheltuielile. Mare grijă cât și pentru cine dați, vă sfătuiește astrologul Daniela Simulescu. Venus în Balanță oferă pentru că are nevoie de oglindire, de validare. Ți-am dat asta ca tu să îmi spui ce minunat(ă) sunt. Simțiți nevoia să arătați și comportați altfel în jurul acestei date. 

Pe 14 octombrie Venus face un trigon cu Saturn. Aici Venus își dorește acces la oameni, la evenimente, are tot felul de dorințe, iar Saturn nu prea îi oferă ce vrea, ci mai degrabă aduce înfrânare, stopează îndeplinirea anumitor dorințe. 

Pe 19 octombrie Venus face un trigon cu Marte. Este unul dintre cele mai bune aspecte pe care le poți avea din punct de vedere amoros în astrogramă, poate fi folosit pentru a reaprinde flacăra într-o relație, poate readuce pasiunea în cadrul cuplului, puteți ieși din rutină. 

Pe 20 octombrie Venus face un careu cu Pluto și aduce în prim-plan relații care se bazează pe gelozie, posesivitate, manipulare. Vor ieși la iveală manipulări, momente de control. Una se vede și alta e în interior. Mare grijă să nu faceți cheltuieli doar pentru a demonstra. „Corupem” pe cineva să ne iubească, să ne vrea.

Pe 23 octombrie Venus face o conjuncție cu Soarele înainte să intre în Scorpion. Aici ar trebui să aveți grijă să nu vă lăsați furați de ideea unor relații nesigure. Nu vă lăsați furați de o aparentă poveste de dragoste.

Un aspect pozitiv pe tot parcursul acestei perioade este dat de faptul că ne putem ocupa mai mult de propria persoană, de felul în care arătăm, de îngrijire personală, de înfățișare.

Poți urmări întreaga emisiune VIDEO mai jos!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel