Venus în Berbec. Ce înseamnă acest aspect astrologic în harta ta natală?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Dacă Venus era în semnul Berbecului atunci când te-ai născut, acest lucru se va manifesta într-un anumit fel în relațiile tale. Iată ce presupune acest aspect astrologic din astrograma natală!

În astrologie, Venus este planeta frumuseții, a iubirii, a plăcerii și a banilor. Plasarea sa în harta natală ne va afecta modul în care ne demonstrăm afecțiunea, dar și de cine suntem atrași. Vorbește și despre propria noastră atracție.

De asemenea, Venus ne oferă și indicii legate de obiceiurile noastre în materie de cheltuieli. Ne arată ce fel de estetică ne atrage. Dar, cel mai important, Venus ne indică în ce relații prosperăm și ce anume ne stârnește plăcerea.

Semnul nostru Venus ne spune despre ce ne face fericiți în dragoste. Pentru că relațiile romantice sunt importante în viața oricui, ar fi bine să acordăm mai multă atenție semnului lui Venus.

În astrograma unei femei, Venus arată cum își manifestă feminitatea și cum iubește.

În cea a unui bărbat, poziția lui Venus arată de ce tip de femei este atras.

Putem afirma că Venus va avea un rol important în 2023. Pentru că vine rândul retrogradării. Ceea ce înseamnă că pe durata întregului an putem repara relații și putem intra în relații foarte serioase. 

Nu semnul solar/zodia partenerului este atât de important, ci semnul lui Venus. Asta ca să știi cu cine ești "mai compatibil".

Nu știi unde ai Venus în harta natală? Poți afla de AICI.

Deci, chiar dacă tu și un partener nu aveți semnele lui Venus compatibile, nu înseamnă că nu o să poți rămâne cu el până la adânci bătrâneți. Presupune doar că trebuie să lucrezi un pic mai mult la relație, astfel încât să fiți pe aceeași lungime de undă în sectorul romantic.

Iată cum se manifestă Venus în Berbec!

Persoanele care au Venus în Berbec merg, de obicei, după persoanele pe care au pus imediat ochii. Nu își mai abat atenția în stânga și în dreapta. În relații, sunt direcți, dar și cinstiți și vor același lucru de la un partener. Dacă o persoană nu dă semne că ar fi prea disponibilă, cei cu Venus în semnul Berbecului se plictisesc, fiindcă simt că nu mai au pe cine să "vâneze".

Cei din jur sunt atrași de persoanele cu Venus în Berbec fiindcă au o atititudine sinceră și încrezătoare, dar și o atracție intensă. Dacă un om care are în harta natală Venus în Berbec te place, o să afli numaidecât!

Totodată, un astfel de nativ tânjește după relații pasionale, îndrăznețe și pline de energie. Este întotdeauna în căutarea unor relații care le oferă fiori și sunt pasionați de intimitate în cele mai electrizante moduri! Nu te vei plictisi niciodată cu o astfel de persoană, pentru că o să-i placă să condimenteze relația în care se află.

Atunci când flirtează, pun punctul pe i și nu sunt prea rușinoase. Cei cu Venus în Berbec au și un ego destul de pronunțat, așa că le place să învingă competiția când vine vorba de relații amoroase. Dacă ți-a câștigat inima, consideră acest lucru o victorie majoră!

Pe scurt, nu ai cum să te plictisești cu o persoană ce are Venus în Berbec. Vrea tot timpul ceva interesant, este energic și te poate face să te îndrăgostești iremediabil!

Are compatibilități cu cei cu Venus în Berbec, Venus în Leu, Venus în Săgetător, Venus în Scorpion sau Venus în Balanță.

Astrosens îți recomandă să citești și: "Karma este cel mai puternic instrument de manipulare!" Daniela Simulescu demontează mitul astrologiei karmice

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel