Venus în Fecioară pentru toate Zodiile. Darul Detaliilor

Autorul articolului: Astrosens Team | Dată: 05 sep 2022, 10:58 | Categorie: Horoscop
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, vine cu detalii importante referitoare chiar la semnul detaiilor, Venus în Fecioară. Găsiți mai jos previziuni pentru toate zodiile și care e zona în care trebuie să vă îndreptați atenția. 

Venus stă în Fecioară până pe 29 septembrie și ne aduce un simț al practicului și al detaliilor- complet ieșit din comun. Planeta iubirii și a feminității pășește cu atenție în semnul purității și al perfecțiunii. Acest tranzit ne îndeamnă să ștergem praful de pe sentimentele noastre, să muncim pentru sănătatea relațiilor și să fim la selectivi în alegerea unui partener. Mai pe scurt: iubirea trece prin stomac și portofel, ne anunță astrologul Daniela Simulescu.

O persoană cu Venus în Fecioară e foarte practică, are un simț extraordinar al datoriei, nu are nevoia de a-și afișa emoțiile. Simț al detaliilor, extrem de calculat. Femeia cu Venus în Fecioară are mare nevoie de siguranță, de stabilitate. Pentru că îi este teamă de propriile imperfecțiuni. Este o perioadă bună de schimbat garderoba, de căutat cele mai ascunse detalii, materiale de calitate. 

Cei care sunt singuri vor fi mai selectivi. Nu e luna în care să ne declarăm dragostea, nici să facem cheltuieli. foarte mari.

Berbec/ Ascendent în Berbec

Trebuie să muncești pentru relații. Nu te aștepta ca relațiile să funcționeze dacă nu te implici. Atenție la detalii pe partea profesională. Dacă ai găsit un proiect, te vei simți ca peștele în apă la serviciu.

Taur/ Ascendent în Taur

Trebuie să te răsfeți, vorbește de dragoste și iubire, declarații, dar ai nevoie de romantism, având în vedere trecerea lui Venus în casa a 5-a. Este o perioadă nemaipomenită de a cheltui bani pentru proproia persoană.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Venus tranzitează casa a 4-a, deci poate găsiți ce nu funcționează și căutați rezolvări. Atenția la detalii se mută pe zona refugiului vostru. Poate cu ajutorul ochiului bun la detalii al lui Venus în Fecioară, veți găsi soluțiile mult-așteptate.

Rac/ Ascendent în Rac

Venus tranzitează casa a 3-a, deci folosind cuvintele potrivite, veți primi rezultatele dorite. Până la urmă, cuvintele au o încărcătură destul de mare. Oamenii vor dori să vorbească cu voi. Călătoriile vor fi extrem de plăcute.

Leu/ Ascendent în Leu

Faceți ce faceți și tot cheltuiți mult, dar veți fi extrem de capabili să alegeți cea mai bună ofertă calitate-preț. O să fiți foarte atenți la detaliile financiare, iar asta o să vă prindă bine.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Vă luați lucruri pentru că trebuie și nu ar trebui să mai procedați așa, ci să vă luați pentru că vă place. Acordați atenție la detaliile propriei persoane. Atenție la mimică, gesturi. Investiți în propria persoană. Cheltuiți pentru voi, sunteți cea mai investiție a voastră.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Avându-l pe guvernatorul vostru în casa a 12-a, puteți să mai corectați din greșelile trecutului, dar asta mereu cu ajutorul partenerului. Stați departe de bârfe,  nu vă băgați să rezolvați problemele altora, asta înseamnă doar că fugiți de ale voastre.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Pentru cei singuri, s-ar putea să apară cineva care vă place în cercul vostru de prieteni. Aveți plăcerea de a vă construi viitorul bucățică cu bucățică. Faceți pași către noul vostru viitor, o să vă priască.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Venus trece prin casa a 10-a. Cu cât sunteți mai atenți la detalii, cu atât veți fi mai apreciați. Etica de lucru contează și vă va aduce multe avantaje. Încercați să lucrați corect și veți primi laude din partea șefilor.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Venus se duce în casa a 9-a. E bine să planificați o călătorie. Să găsiți resursele, oamenii, ideile. Să mergeți cu mașina mai mult, să vă bucurați de ce vă oferă mediul înconjurător. Casa a 9-a reprezintă și o sursă de noi cunoștință. Informația reprezintă un câștig.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Dacă primiți o sumă de bani, e mai bine să o investiți. S-ar putea să aveți niște pierderi, dar și niște schimbări la nivel psihologic. Este vorba și despre intimitate, sexualitate. Descoperire de sine, dezvotare personală, acestea vor fi cuvintele-cheie ale tranzitului.

Pești/ Ascendent în Pești

Venus la voi vorbește de dragostea în cadrul cuplului și de atenția pe care i-o acordați partenerului. Trebuie să vă bucurați de partener în mod conștient, să vă implicați, să fiți mereu prezenți. Să observați, să îi faceți pe plac. Apar parteneriate la locul de muncă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play