Venus în Taur. Ce înseamnă acest aspect astrologic în harta ta natală?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Venus era în semnul Taurului atunci când te-ai născut? Acest lucru se va manifesta într-un anume fel în relațiile tale. Află ce presupune acest aspect astrologic din astrograma natală!

Venus este planeta frumuseții, a plăcerii, a iubirii și a banilor.

Plasarea sa în astrograma natală ne afectează modul în care ne demonstrăm afecțiunea, dar și de cine suntem atrași. Vorbește și despre propria noastră atracție.

Totodată, Venus ne oferă și indicii legate de obiceiurile noastre în materie de cheltuieli. Ne spune ce fel de estetică ne place. Dar, cel mai important, Venus ne indică în ce relații prosperăm și ce anume ne stârnește plăcerea.

Semnul nostru Venus ne spune despre ce ne face fericiți în dragoste. Fiindcă relațiile romantice sunt importante în viața oricui, ar fi bine să acordăm mai multă atenție semnului lui Venus. Nu este deloc un aspect de neglijat.

În astrograma unei femei, Venus arată cum își manifestă feminitatea, dar și cum iubește. În cea a unui bărbat, poziția lui Venus arată de ce tip de femei este el atras.

Venus va avea un rol important în 2023. De ce? Pentru că vine rândul retrogradării. Așa că, pe durata întregului an 2023, ni se oferă șansa de a repara relații sau putem intra în legături foarte serioase. 

Reține că nu semnul solar sau zodia partenerului este atât de importantă, ci semnul lui Venus. Așa poți afla cu cine ești "mai compatibil".

Află de aici unde ai Venus în harta natală.

Chiar dacă tu și partenerul/a nu aveți semnele lui Venus compatibile, nu înseamnă că nu o să poți rămâne cu el/ea. Presupune doar că trebuie să lucrezi un pic mai mult la relație, astfel încât să fiți pe aceeași lungime de undă în sectorul romantic.

Iată cum se manifestă Venus în Taur!

Zodia Taur este deja guvernată de Venus. Așa că, oamenii care au Venus în semnul Taurului vin gata pregătiți! Cu ce? Cu senzualitate din belșug, dar și cu intimitate la cote maxime. Persoanele cu Venus în Taur sunt mari amatoare de iubire și își doresc un cămin confortabil, pe care să-l împartă cu o persoană specială.

În relații, vor să știe încotro se îndreaptă, chiar dacă pot deveni ușor geloși și protectivi. Sunt atrași de iubire în toate formele ei, deși pun mare preț pe liniște. Vor și atenție, cât mai multă dacă se poate. Oamenii cu Venus în Taur rar vânează pe cineva. Mai degrabă sunt ei înșiși vânați, pentru că îi atrag pe ceilalți grație carismei și a spiritului liber și distractiv. La o întâlnire, știu cum să se comporte.

Nu te vei plictisi de o persoană cu Venus în Taur. Le plac atât locațiile luxoase pentru o întâlnire amoroasă, cât și picnicurile simple și rustice, într-o pădure sau pe plajă. În schimb, unui astfel de nativ nu îi place să fie grăbit în relație, surprins sau împins în vreun fel de către partener.

Se înfurie ușor și își pierd cumpătul dacă simt că vrei să îi manipulezi. Dacă au decis că o persoană merită tot efortul lor, cei cu Venus în Taur sunt incredibil de loiali și nu te părăsesc.

Cu cine sunt cei mai compatibili? Cu persoanele care au Venus în Taur, Venus în Capricorn, Venus în Fecioară, Venus în Balanță sau Venus în Scorpion.

Poate ești curios să afli și: Venus în Berbec. Ce înseamnă acest aspect astrologic în harta ta natală?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel