Venus intră în semnul Leului pe 5 iunie. Daniela Simulescu: "Vrem să fim văzuți, observați, admirați!"

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Daniela Simulescu
EXCLUSIV
Daniela Simulescu

Mâine, pe 5 iunie, Venus își începe tranzitul în semnul Leului. Află ce presupune acest lucru și la ce trebuie să ne așteptăm, de la astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu!

Pe 5 iunie, Venus iese din Rac, semn al blândeții și sensibilității și va intra în cel al Leului. Acest tranzit va dura până la 9 octombrie.

Da, putem afirma că Venus în Leu este asemenea unei regine! O reprezintă pe Afrodita, zeița frumuseții, a pasiunii, a esteticului și a iubirii. Totuși, Venus este și planeta banilor. De cele mai multe ori, putem afirma și că dragostea trece prin stomac.

Cu tranzitul lui Venus în Leu, putem să avem și o notă de dramatism. Dar, mai presus de orice, ne dorim să ieșim în văzul lumii, să strălucim, să fim văzuți, observați, admirați. Să dansăm, să ne lăudăm cu ținutele noastre și să întoarcem toate privirile.

Putem fi martorii unei explozii de energie, dorință și înflăcărare. Avem nevoie să strălucim.

Venus este cea care își dorește să ne bucurăm mai mult de viață și să nu uităm să ne oferim respect, atât nouă, cât și celorlalți.

Iată ce ne spune Daniela Simulescu!

„Este unul din tranzitele mele preferate din acest an! Și este un tranzit atipic. De obicei, Venus stă cam o lună într-un semn, dar iată că anul acesta, va sta în Leu din iunie până în octombrie. Și asta pentru că va și retrograda,  în perioada cuprinsă între 23 iulie și 4 septembrie.

Din fericire, în prima parte a tranzitului, beneficiază și de prezența lui Marte, care este în Leu până pe 10 iulie. Am putea spune că de pe 5 iunie, până pe 10 iulie, cei doi se întâlnesc într-unul dintre semnele lor preferate. 

Din punct de vedere teoretic, Venus ne vorbește despre iubire, relații, pasiuni. Doar că Venus are și alte componente importante, cum ar fi faptul că ea conduce banii, este foarte războinică. Așadar, această vară va crea destul de multe trepidații pe scenele financiare.

Laitmotivul acestui tranzit este respectul, care poate fi moneda noastră de schimb. Ofer, dacă oferi și tu, pentru că Venus ține și de valoare, de iubirea față de noi înșine. Arhetipului Leului îi place să fie admirat, iubit și adorat. Cere respect. Iar dacă nu îl primește, devine arogant, vanitos, exagerat de cele mai multe ori.

Venus este o planetă personală. Din iunie până în octombrie, gândește-te unde nu primești respect! Unde nu îl primești, cu Venus în Leu, trebuie să îl ceri. Și dacă nu îl primești, nu trebuie să mai oferi nici tu.

Să nu uităm că Venus se va întâlni și cu Lilith, așa că toate aceste tendințe vor fi amplificate. De aceea se spune că orice femeie are în ea și o parte foarte sălbatică, mai ascunsă, o parte care este judecată sau respinsă de toată lumea. 

Da, Venus în Leu este ca o regină. Nu te pui cu ea! Dar, în același timp, când o iriți și o rănești, să te ferești de ea, să nu rămâi în calea ei. Poate să scoată din noi și acele părți feminine, dar mai neplăcute.

De asemenea, Venus va retrograda în vară și va testa și relațiile, fie că ești singură sau într-o relație. Trecutul se poate actualiza, apar oameni noi sau relațiile pot suferi mici cutremure.

Trebuie mai întâi să ne vindecăm rănile narcisice, să ne iubim mai mult, și apoi să ne dăm seama ce nu funcționează la cei din jurul nostru. 

Din punct de vedere financiar, cu Venus în Leu, o să avem tendințe extravagante. Credem că o simplă rochie o să ne schimbe viața, ceea ce nu este adevărat. Așa că nu este cazul să exagerăm cu cheltuielile în această vară.

Ce este mult, strică!” 

Îți recomandăm să vezi și: 

Venus în Leu, de pe 5 iunie. Previziuni pentru primele ȘASE semne din zodiac

Venus în Leu, de pe 5 iunie. Previziuni pentru ultimele ȘASE semne din zodiac

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel