Venus retrogradă în Leu de pe 23 iulie. Previziuni pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Pe 23 iulie, Venus o să își înceapă retrogradarea în semnul Leului. Află care sunt previziunile și recomandările pentru Berbec sau cei cu ascendentul în acest semn.

Această retrogradare va dura de pe 23 iulie până pe 4 septembrie. Totuși, să nu uităm că efectele se vor întinde până la data de 9 octombrie.

De fapt, Venus poate să readucă acele dorințe ascunse sau experiențe netrăite, pe care le-am îngropat în relațiile noastre. Desigur, nu este un risc garantat cu Venus retrogradă ca toți cei implicați în relații să fie infideli. Ba chiar poate să devină un moment în care partenerii unui cuplu să își întărească relația, apelând la o comunicare deschisă.

Când vorbim despre Venus retrogradă, ne putem reconecta cu foști parteneri. De asemenea, pot să apară scurte idile, dar intense. Ori, putem să luăm decizii marcante, care au legătură cu relațiile în care suntem implicați.

Laitmotivul este reevaluare!

Previziuni pentru Berbec/Ascendent în Berbec

La tine, Venus retrogradează în Casa a 5-a. Așadar, este vorba despre reevaluarea modului în care te raportezi la iubire. Poate că este cazul să ieși cu alte persoane, să le cunoști.

Sau, dacă te afli într-o relație, îți poți da seama că nu ești atât de iubit precum credeai sau că la rândul tău, nu mai iubești. 

În același timp, apare și reevaluarea relațiilor pe care le ai cu copiii. 

Să ne amintim un lucru. Casa a 5-a ține foarte mult și de creativitate. Poate că ai început la un moment dat un proiect, pe care nu l-ai mai terminat. Ei bine, de pe 23 iulie, va fi momentul să îl duci la bun sfârșit. 

Ai nevoie de o reevaluare pe toată zona de iubire, copii, pasiune, creativitate, senzualitate.

Casa a 5-a are și o componentă legată de jocurile de noroc, de pariuri, așa că acest capitol este destul de riscant. Pentru că retrogradarea lui Venus beneficiază și de careul cu Uranus, care te poate ajuta să câștigi dintr-o dată, dar și să pierzi imediat. Poți să ai impresia că dai lovitura.

Dar ai mare grijă până pe 4 septembrie, de cine te îndrăgostești sau de ce crezi. Mai degrabă este bine să reevaluezi lucrurile din trecut, cu atenție. 

Poți să vezi și: Venus retrogradă în Leu se apropie! De ce NU trebuie să luăm decizii majore pe plan amoros până pe 4 septembrie?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel