Venus retrogradă în Leu de pe 23 iulie. Previziuni pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

La 23 iulie, Venus își începe retrogradarea în Leu. Descoperă previziunile și recomandările pentru Gemeni/cei cu ascendentul în Gemeni.

Această retrogradare va dura de pe 23 iulie până pe 4 septembrie. Dar, să nu uităm că efectele se vor întinde până la data de 9 octombrie.

De asemenea, Venus poate să readucă acele dorințe ascunse sau experiențe netrăite, pe care le-am îngropat în relațiile noastre. Desigur, nu este un risc garantat cu Venus retrogradă ca toți cei implicați în relații să fie infideli. Ba chiar poate să devină un moment în care partenerii unui cuplu să își întărească relația, apelând la o comunicare deschisă.

Când vorbim despre Venus retrogradă, ne putem reconecta cu foști parteneri. De asemenea, pot să apară scurte idile, dar intense. Ori, putem să luăm decizii marcante, care au legătură cu relațiile în care suntem implicați.

Laitmotivul este reevaluare!

Previziuni pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

La tine, Venus urmează să retrogradeze în Casa a 3-a. Și, cumva, o să te oblige să ai un alt discurs. Să vorbești altfel cu oamenii din jurul tău. Pe scurt, o să ai papagal în această vară.

De fapt, o să fii cel mai diplomat. Când Venus retrogradează în Casa a treia, înveți ce cuvinte să folosești sau ce să scrii. Dacă ai de dat examene, restante, urmează o vară nemaipomenită pentru tine.

Unii nativi se pot apuca să scrie, alții să cânte, să danseze, să facă lucruri pe care nu le-au mai făcut până acum sau pe care le-au lăsat de mult timp în spate. 

Totodată, cu acest tranzit în Casa a treia, vorbim despre o reevaluare a educației financiare. Mulți dintre voi pot relua anumite cursuri sau idei care să vă învețe cum să faceți să investiți niște bani sau cum să vă jucați cu fondurile, cu procentele.

Nu în ultimul rând, cu Venus retrogradă în Casa a treia, există și o posibilitate de a călători și de a cunoaște niște persoane în această călătorie. Sau de a te reîntâlni cu oameni importanți din viața ta.

Pot să apară și anumite reîntâlniri cu anumiți colegi de la care nu mai aveai nicio veste. 

Îți recomandăm să citești și acest articol: Venus retrogradă în Leu de pe 23 iulie. Previziuni pentru Taur/Ascendent în Taur

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel