Venus retrogradă în Leu de pe 23 iulie. Previziuni pentru Taur/Ascendent în Taur

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Pe 23 iulie, Venus își va începe retrogradarea în Leu. Iată care sunt previziunile și recomandările pentru Taur sau cei cu ascendentul în Taur.

Această retrogradare va dura de pe 23 iulie până pe 4 septembrie. Totuși, să nu uităm că efectele se vor întinde până la data de 9 octombrie.

De fapt, Venus poate să readucă acele dorințe ascunse sau experiențe netrăite, pe care le-am îngropat în relațiile noastre. Desigur, nu este un risc garantat cu Venus retrogradă ca toți cei implicați în relații să fie infideli. Ba chiar poate să devină un moment în care partenerii unui cuplu să își întărească relația, apelând la o comunicare deschisă.

Când vorbim despre Venus retrogradă, ne putem reconecta cu foști parteneri. De asemenea, pot să apară scurte idile, dar intense. Ori, putem să luăm decizii marcante, care au legătură cu relațiile în care suntem implicați.

Laitmotivul este reevaluare!

Previziuni pentru Taur/Ascendent în Taur

La tine, reevaluarea o să vină în Casa a 4-a. Să ne amintim de faptul că Venus este și guvernatoarea ta, așa că vei avea o vară interesantă.

Dintr-o dată, relațiile cu familia se pot schimba. Poți constata că trebuie să te auzi cu niște rude pe care nu le-ai mai văzut de mult timp, pe diverse teme. Pot fi unele plăcute, altele mai puțin. Pe scurt, dacă până acum ai fugit de aceste neamuri, nu o s-o mai poți face de pe 23 iulie încolo. Și trebuie să le integrezi, oarecum, în viața ta.

De asemenea, cu Venus retrogradă în Casa a 4-a, să știi că, dacă ai avut la un moment dat o idee despre cum să îți decorezi casa, despre grădină sau despre cum vrei să arate locuința, acum va fi momentul să te ocupi de toate aceste schimbări.

Deși oamenii se feresc de Venus retrogradă, în teorie, ea are niște talente uimitoare, să nu uităm. Ai acces la niște daruri nemaipomenite. 

Trebuie să dezbați cu toată lumea din jurul tău în intervalul lui Venus retrogradă, fie că este vorba despre rudele tale sau cele ale partenerului. Vei fi nevoit să te împarți între toți.

Mai mult, undeva pe la sfârșitul retrogradării lui Venus, va trebui să îți dai seama care îți sunt rădăcinile pe care te poți baza aici și acum. Pentru că Venus, atunci când readuce în viața ta unii oameni, te poate face să îți dai seama că nu trebuie să te mai bazezi pe ei, ci doar pe ceea ce ai tu. 

Unii nativi pot simți nevoia de a-și întemeia propria familie. 

Citește și articolul: Venus retrogradă în Leu de pe 23 iulie. Previziuni pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel