Venus retrogradă în Leu de pe 23 iulie. Previziuni pentru Rac/Ascendent în Rac

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

În curând, Venus își va începe retrogradarea în semnul Leului. Află previziunile și recomandările pentru nativii Rac și cei cu ascendent în Rac.

Această retrogradare va dura de pe 23 iulie până pe 4 septembrie. Dar, să nu uităm că efectele se vor întinde până la data de 9 octombrie.

De asemenea, Venus poate să readucă acele dorințe ascunse sau experiențe netrăite, pe care le-am îngropat în relațiile noastre. Desigur, nu este un risc garantat cu Venus retrogradă ca toți cei implicați în relații să fie infideli. Ba chiar poate să devină un moment în care partenerii unui cuplu să își întărească relația, apelând la o comunicare deschisă.

Când vorbim despre Venus retrogradă, ne putem reconecta cu foști parteneri. De asemenea, pot să apară scurte idile, dar intense. Ori, putem să luăm decizii marcante, care au legătură cu relațiile în care suntem implicați.

Laitmotivul acestui tranzit este reevaluarea!

Previziuni pentru Rac/Ascendent în Rac

Până în luna octombrie a acestui an, finanțele tale vor avea ceva de suferit. De ce? Pentru că Venus retrogradează în Casa a doua, a banilor și a resurselor. Iar acest tranzit te obligă să faci o reevaluare a acestui sector. Așadar, tot ce ține de salariu, pensie, rente, alocații, tot ce ține de această parte.

Da, este vorba de cheltuielile pe care le ai în urma unui câștig din muncă proprie. Iar Venus, când retrogradează, într-un fel te face să cheltui bani, deși nu ai fi vrut. Poate că ai ținut cu dinții de banii, te-ai abținut de la anumite cumpărături, dar de pe 23 iulie, nu o să mai poți face asta.

Ce vrea să îți mai arate acest tranzit? Că, din când în când, pot să mai apară și situații neplăcute. Din păcate, pentru că Venus va mai face și niște aspecte destul de stresante, precum inconjunctia cu Neptun, careul cu Saturn și cel cu Jupiter, iar toate acestea aduc instabilitate, cheltuieli mari, uneori nepăsare.

Așa că reține, acest sector al banilor este foarte periculos pentru tine în lunile care urmează. Și nu te baza pe banii pe care crezi că îi vei face pe viitor. Mai bine ia din cei pe care i-ai strâns în urmă cu câteva luni. Nu este cazul să te dai deloc în stambă.

De asemenea, Casa a 2-a vorbește și despre această parte alimentară. Deci, excesele alimentare îți pot aduce un oarecare dezechilibru. Ai grijă la ceea ce mănânci, la ceea ce bei până în toamnă.

Poate vei relua un stil alimentar favorabil sănătății. Reține că ce e mult strică!

Îți recomandăm și: Venus retrogradă în Leu de pe 23 iulie. Previziuni pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel