Venus sub vraja lui Neptun, careul Venus-Neptun, aspect nefavorabil iubirilor noi. Atenție la vorbele dulci și ochelarii roz!

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Pe 14 iulie avem un careu între Venus din Gemeni și Neptun din Pești. Un aspect nefavorabil când vine vorba de iubire. Deci relațiile noi nu sunt bine aspectate. Avem tendința de a idealiza, de a ne lăsa păcăliți și bineînțeles, de a rămâne dezamăgiți. De asemenea, încrederea în propria persoană are de suferit. Aveți grijă cu vorbele dulci, cu momentele în care primiți exact ceea ce vreți să auziți și dați jos ochelarii roz dacă vreți să vedeți stegulețele roșii!

 

 

Avem astăzi un careu între Venus și Neptun, visăm la relațiile perfecte și dorim să ne punem o pereche de ochelari roz pentru a-l vedea în lumina perfectă. De fapt, construim o proiecție. Proiectăm asupra partenerului dorințele noastre fără a-l iubi pentru tot ceea ce este. S-ar putea ca odată cu careul Venus- Neptun de azi să ne lăsăm duși de vorbele pe care le auzim și vrem să le credem.

Ce vrea fiecare zodie de la partener? Cum vede fiecare semn zodiacal relația perfectă? Ce așteptări secrete ar avea de la partener, dar nu îndrăznește să i le spună? Detalii chiar aici! 

După cum s-ar putea să ştii deja, în astrologie, Venus este planeta iubirii, frumuseții, plăcerii și banilor. Așezarea sa în harta noastră natală afectează modul în care exprimăm afecțiunea, de cine suntem atrași și de propria noastră atracție. Pe lângă faptul că ne oferă indicii despre obiceiurile noastre legate de cheltuieli și despre ce fel de estetică ne atrage, Venus ne arată în ce fel de relații prosperăm și ce ne stârnește plăcerea. Practic, Venus ne arată ce ne face fericiți în dragoste.

Din punctul de vedere al astrologiei, Neptun vorbește despre iluzie și dependență. Atunci când apare în astrogramă, în special amplificat de alte aspecte, cum ar fi cele cu Uranus sau Jupiter, de exemplu, poate să aducă dependența de alcool, droguri, dar și o mare iluzie. Este ca un număr de magie performat în fața ta, te vei lăsa instant vrăjit de puterile sale, te vei simți învăluit și nu îți vei da seama care sunt trucurile. 

Lui Neptun îi place misterul și îi place la nebunie să facă lucrurile să pară tot ceea ce nu sunt. Este precum o iluzie optică.  Influența sa aduce în discuție și problemele psihologice, dar și pe cele legate de sănătatea mintală. Pe de altă parte, Neptun te poate arunca în frică, e o planetă misterioasă care aduce la suprafață lumi întunecate. În schimb, ajută la tot ceea ce înseamnă artă vizuală, fotografie, cinematografie și îți schimbă pe loc percepția pe care o aveai până acum. Ai văzut ceva și deodată te freci la ochi și vezi lucrurile într-o cu totul altă lumină. 

În momentul în care planeta iubirii care este acum în Gemeni, deci iubește flirtul, e curioasă și aleargă din floare-n floare, se întâlnește cu Neptun în Pești care e nelimitat, ei bine, iluziile conduc și nu știm exact dacă e real ceea ce vedem, ne place și ne afundăm în necunoscut.

Ar fi bine să fim atenți astăzi la felul în care îi vedem pe cei de care suntem atrași și să nu ne lăsăm conduși doar de instinct, căci s-ar putea să fim sub vraja lui Neptun. Atenție dacă vreți să începeți relații în jurul acestei date, s-ar putea să fie un aspect nefavorabil acestora! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel