Verdictele astrologilor, numerologilor și tarotologilor pentru anul 2022/ EXCLUSIV Astrosens

Autorul articolului: Daniela Simulescu | Dată: 05 ian, 11:05 | Categorie: Tarot
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Ionuț Hristescu, Matei Crișan, Alexandru Păunescu, Alexandru T. Zărnoianu și Amos ne-au făcut declarații despre ce ne rezervă anul 2022. 

La fiecare început de an, pe lângă rezoluții și planuri, mai avem nevoie de ceva. De certitudini. De predictibilitate. Și cum pandemia ni le-a luat, oamenii își îndreaptă mai des ca niciodată atenția către specialiștii din domeniile spirituale.

Iar noi i-am ales pe cei care ne-au trecut pragul în 2021, atât pentru emisiunile, dar și pentru interviurile Astrosens. Și i-am întrebat ce cred ei că ne rezervă 2022.

Astrologia, numerologia și tarotul sunt domenii care pot aduce puțină lumină pe drumul destul de incert al noului an.

Ionuț Hristescu, astrolog/inginer

2022 vine repede. Ca un tren din acela magic, din poveștile fantastice, în care suntem invitați să ne urcăm. El aduce, (sau ne duce către) materializarea așteptărilor, acelea adânci și ascunse, pe care le purtăm doar în inimă. Este un an de flow și de creație, cu o zdruncinătură în sus, ca lansarea unei rachete, în perioada verii (Mai - Octombrie). Un an în care arșița sufletului și setea de poveste se vor putea stinge cu damigeana de aspirații și viziuni pe care am ținut-o ascunsă prea mult timp.

Citește și Interviu Ionuț Hristescu: Astrologia este o disciplină ce descrie Ingineria legăturii cerului cu pământul

Matei Crișan, astrolog/terapeut prin regresie/hipnoterapeut

În 2022 există un potențial mare să fim confruntați cu o parte însemnată dintre problemele apărute în ultimii 12, încă nerezolvate. Soluții din perspectiva astro-terapeutică? Simplificăm alegerile și acțiunile. Poate și relațiile. Ne organizăm mai bine. Ne ocupăm de acele aspecte care ne-ar putea împiedica să realizăm schimbările necesare acum în viețile noastre. Astfel, potențialul dat de poziția planetei Jupiter în 2022 în zodia Pesti și în zodia Berbec va putea fi folosit optim. Să avem un an de materializare inspirată!

Citește și Interviu Matei Crișan despre Venus retrogradă

Amos, tarotolog

Umanitatea se deschide către un nou capitol unde informația ezoterică va fi din abundență și își va spune cuvântul, iar religia va pierde teren în fața acesteia. De asemenea este un an karmic pentru mulți dintre noi, asta înseamnă relații cu scop constructiv, transformator și eliberator. Calitatea câștigă în fața cantității. Ce este important de menționat este că oamenii deja simt aceste schimbări și sunt prevăzători, sunt într-un fel pregătiți pentru ceea ce va urma. Conștiința îi îndrumă în această direcție.

Ctește și Previziuni 2022. Amos, tarotolog: relații cu scop constructiv, transformator și eliberator

Alexandru Păunescu, psiholog și astrolog

Din punctul meu de vedere, anul 2022 este un roller coaster. Retrogradările lui Mercur au loc pe două semne zodiacale, trecând de la semnele de aer la cele de pământ. Astfel, în ianuarie, mai și septembrie vom avea senzația că am rezolvat chestiuni într-un mod foarte ușor, dar situațiile care au primit doar o soluționare de moment vor reveni către noi cu efecte mult mai puternice decât înainte. Deciziile se vor schimba în mod capital, în conformitate cu efectele pe care le trăim. Așa că vom vedea că una se spune acum, dar peste 1-2 săptămâni lucrurile se vor muta la 180 de grade.

Ctește și Interviu Alexandru Păunescu despre cele mai importante aspecte din 2022

Alexandru T. Zărnoianu

Anul ce se așterne în fața noastră se arată a fi o adevărată provocare. Datorită influențelor numerologice pe care 2022 ni le aduce, este recomandat să avem o atenție și grijă sporită asupra cuvintelor pe care le folosim și a limbajului nonverbal și paraverbal. Vorbele aruncate în vânt, într-un moment de tensiune emoțională pot avea rezultate mult mai severe decât în anii trecuți. De asemenea se recomandă evitarea pe cât posibil a conflictelor și o atenție mai mare asupra stării noastre mentale și emoționale.

Citește și Numerologie. Anul 2022 aduce influența cifrelor FEMININE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play