Vești bune pentru Berbec, Gemeni, Rac, Săgetător. Posibile crize pentru Taur și Fecioară. Până pe 20 aprilie

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Tranzitul Soarelui în Berbec va mai avea efect pentru încă două săptămâni. 

Soarele mai stă în semnul Berbecului până pe 20 aprilie. Deci mai sunt două săptămâni în care putem beneficia de această doză de energie. Fiind vorba de primul semn al zodiacului, îți dai seama că vom manifesta nevoie de prospețime. Pentru fiecare dintre noi, acest tranzit aduce lumină într-un domeniu al vieții. Unii vor fi mai avantajați, alții vor trebui să treacă prin momente de criză. Dar hei, orice criză poate deveni o mare oportunitate, nu-i așa?

Și încă ceva: este păcat să nu folosim această perioadă!

Berbec / Ascendent în Berbec

Vei fi mai preocupat de înfăţişare, sănătate, vitalitate, noutate, prospeţime. Soarele pune lumina pe propria persoană. Vrei să ieşi din culcuşul tău, să fii văzut, să fii ascultat, remarcat, apreciat. Trebuie să pui preţ pe fizicul tău, poate începi să faci sport. Pot apărea schimbări de look. Soarele vine cu o doză în plus de curaj şi de impulsivitate.

Taur / Ascendent în Taur

Soarele tranzitează casa a 12-a. Pentru tine, este perioadă de oboseală, de retragere, de izolare. Vei fi mai atent la problemele de sănătate ale celorlalţi sau începi să pierzi timp degeaba. Te vezi nevoit să mai lași din proiecte, să mai delegi din ele. Poţi să fii pus în faţa faptului că trebuie să să renunți la ceva, fie ceva practic, fie o relaţie, fie un lucru care nu îţi mai foloseşte. Acolo unde nu mai creşti, acolo trebuie să tai ceva.

Gemeni / Ascendent în Gemeni

Te vei conecta cu oameni noi, vrei să fii mai vizibil, vrei să comunici, vrei să dai mai departe informaţii. Astrele îți recomandă să îţi pui în valoare toate relaţiile vechi, toate conexiunile şi să îţi faci altele noi. Vor veni oameni de calitate în jurul tău. Nu îi respinge, nu îi cerceta, nu îi privi cu o urmă de suspiciune. Învaţă să îi accepţi în viaţa ta şi pe urmă să fii atent la ce fac şi cum fac. Nu îi pedepsi din start.

Rac / Ascendent în Rac

Vorbim despre statutul tău profesional, despre rolul pe care îl ai poate într-un proiect, discuţiile pe care le ai cu cu tot ce înseamnă autoritate (cu şefii, cu părinţii sau oameni importanţi din anumite instituţii cu care tu colaborezi). Ai mai multă deschidere, mai multă lumină asupra a ceea ce vrei să realizezi şi te simţi dornic să pui umărul la un proiect important, să faci ceva şi să conteze. Cert este că s-ar putea să devii mai autoritar, mai intransigent şi oarecum, nu prea vrei să îi laşi pe ceilalţi să îţi spună ce să faci. Este o lună provocatoare, dar nemaipomenită pe plan profesional.

Fecioară / Ascendent în Fecioară

Trebuie să fii atent la tot ce înseamnă sănătatea celor dragi, la tot ce presupune pierdere financiare sau la discuţiile despre moşteniri, facturi, impozite, plăţi, de taxe, chestii întârziate. Vei fi destul de reactiv la știrile proaste. Funcţionezi pe un ritm de supravieţuire, tragi de tine. Ţi-aş recomanda să nu exagerezi cu nimic până pe 20 aprilie pentru că nu ai control. Îți recomand odihnă şi să ai grijă la hrană. 

Săgetător / Ascendent în Săgetător

Aveţi nevoie să petreceţi mai mult timp cu copiii, să vă gândiţi dacă vreţi un copil sau nu. Ori vă veți simți voi precum un copil. Astfel, vă veți implica în tot felul de activităţi, veți participa la tot felul de evenimente, la teatru, la film.  Aveţi nevoie de o recompensă, de validare, de respect în perioada ce urmează şi trebuie să căutaţi. Veţi găsi resurse, că sunteţi destul de descurcăreţi.

Citește și Ce aduce sezonul Berbecului pentru fiecare zodie/ascendent, până pe 20 aprilie

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel