Vești bune pentru o zodie: „din mai 2023 viața ta se poate schimba cum nu te-ai fi gândit vreodată”

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Astrologul Daniela Simulescu vine cu vești bune pentru o zodie. Să vedem ce anume le rezervă anul 2023 acestor nativi. 

Este vorba despre nativii Taur sau cei cu ascendentul în Taur!

Vești importante pentru Taur/ Ascendent în Taur:

Saturn în Vărsător v-a adus încă din 2020 lucruri din punct de vedere profesional: situații destul de frustrante, neînțelegeri, supărări. Vi se oferă oportunitatea să vă revizuiți comportamentul și atitudinea acum în 2022. Încercați să schimbați ceva, profitați de perioada septembrie-octombrie, mai ales. E cazul să găsiți ceva mai autentic pentru voi. Puneți-vă întrebarea: „sunt fericit aici unde sunt?”. Saturn în casa a 10-a face careu cu Ascendentul și Descendentul. Poate să aducă o problemă de sănătate pentru o persoană dragă vouă, o persoană cu autoritate. Sfatul pentru voi este să vă luați mai în serios, iar cei care vor să înceapă acum o altă carieră, să țină cont că va fi de lungă durată. 

Pentru tine, începutul lui 2023 nu este deloc ușor, spune astrologul Daniela Simulescu. Este chiar foarte intens. Conjuncția Venus-Pluto te poate împinge către evenimente radicale, încă din primele zile ale noului an. Vei fi preocupat de următorul pas în permanență. Poate alegi să pleci sau să te întorci în țară, să te muți sau să pleci într-o călătorie, la propriu și la figurat, pentru dezvoltarea personală. Marte va în casa banilor până pe 25 martie, timp suficient să dai din coate pentru a găsi resursele necesare. Nu este cazul să te plângi de cheltuielile din primele trei luni ale anului.  

Saturn va ieși din casa carierei pe 7 martie. Ce înseamnă asta? Că vei deveni mai relaxat, că relația cu șefii se va îmbunătăți și că nu vei mai fi supus la multiple teste. Și cum Saturn se va muta în casa planurilor, vei primi îngăduirea astrelor de a-ți face strategii pentru viitorul apropiat, în propriul ritm. Primăvara va aduce și o curățenie în ceea ce privește anturajul tău. Unii prieteni nu vor mai fi la fel de disponibili, iar pe alții îi vei îndepărta pentru că vei descoperi că nu sunt autentici. De fapt, capeți o doză suplimentară de maturitate și începi să fii atent la oamenii cu care te înconjori. 

Dar vestea cea mare este intrarea lui Jupiter, Marele Benefic, în semnul tău începând cu 16 mai. Din această zi și până la finalul lui 2023, viața ta se poate schimba cum nu te-ai fi gândit vreodată. Vor fi multe oportunități în drumul tău, dar știi care va fi marele câștig? Că vei face schimbări în mod conștient. Fără frica de a pierde confortul. Jupiter aduce expansiune, creștere și credință. Depinde doar de tine în ce domeniu al vieții tale vei alege să le implici. Toate ca toate, dar să discutăm puțin despre sănătate. Nu ar strica să te ocupi de prevenție. Atât pentru tine, cât și pentru ceilalți. Și bineînțeles trebuie să îți menționez că lui Jupiter îi place să îți ușureze viața. Câteodată și prin pierderi. 

Venus, guvernatorul tău, va retrograda în perioada 23 iulie - 4 septembrie. Mulți dintre voi își vor schimba locuința. Se vor muta, vor redecora sau vor avea nevoie de un spațiu mult mai încăpător. Încearcă să nu iei singur deciziile în acest sens, ci să îl implici și pe partener. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel