Vești bune pentru Scorpion și Pești. Provocări pentru Săgetător, Leu și Gemeni

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziuni Sezonul Scorpionului.

Până pe 22 noiembrie, ne aflăm în continuare în plin sezon al Scorpionului. Adică, Soarele traversează acest semn. 

Să nu uităm că Scorpionul este unul dintre cele mai complexe arhetipuri din astrologie. Este un semn de apă condus de pasionalul Marte și, în același timp, este un semn fix, care nu se aliniază cu natura fluidă și în mișcare a apei. Poți să-ți imaginezi ca un vas cu apă clocotită care nu dă semne vizibile de clocotire, dar este suficient de fierbinte încât să poată arde. La suprafață, vom părea calmi și imperturbabili, dar sub această aparență se află o adâncime remarcabilă. Indiferent de zodia ta este posibil să te conectezi cu această energie acum. Poate simți o intensificare a emoțiilor, explorezi aspecte mai profunde ale sinelui tău și devii mai secretos. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Sezonul tău continuă până pe 22 noiembrie! Deci îți vom face urări! La mulți ani! Soarele face echipă cu Marte, guvernatorul tău, și Mercur(până pe 10 noiembrie). Această triplă conjuncție aduce un impuls de energie, vitalitate și încredere, putere, curaj. Pe scurt: chef de viață! Poate ar fi momentul să-ți faci tu primul un cadou. Astrele îți recomandă să ții cont și de sănătate, nu doar de cumpărături în magazine. 

Horoscop 2024 Scorpion

Pești/Ascendent în Pești

Soarele se află în casa a 9-a, împreună cu Mercur și Marte. Acest sezon ți se potrivește de minune! Îți pui noi obiective. Te va ajuta să călătorești, să înveți, să muncești cu un scop sau să fii mai priceput la întocmirea actelor. De asemenea, este o perioadă bună pentru rezolvarea problemelor legale sau administrative și pentru aprofundarea legăturii cu divinitatea. Ai nevoie de lărgirea orizonturilor și de a-ți da seama ce contează cu adevărat pentru tine. 

Horoscop 2024 Pești

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Soarele tranzitează casa a 12-a, ceea ce înseamnă că te afli într-o perioadă de hibernare, nu neapărat una dorită. Până pe 22 noiembrie, când Soarele va intra în semnul tău, vei fi lipsit de vitalitate, dar și de dorința de a te implica serios în proiectele profesionale. Abia tragi de tine! Nu este momentul să depui eforturi exagerate; mai bine stai mai retras. Este important să-ți încarci bateriile, să ai grijă de sănătate, odihnă și somn. Această perioadă este potrivită pentru rugăciune și meditație.

Horoscop 2024 Săgetător

Leu/Ascendent în Leu

Soarele tranzitează casa a 4-a, alături de Marte și Mercur. Problemele legate de familie nu vor mai putea fi ascunse sau ignorate. Realitatea devine evidentă, iar tu devii conștient de starea părinților, a rudelor apropiate și de echilibrul interior. Furia poate să apară în acest context. Stai departe de conflictele cu persoanele dragi! De asemenea, s-ar putea să te confrunți cu situații neprevăzute în domeniul imobiliar.

Horoscop 2024 Leu

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Soarele tranzitează în continuare casa a 6-a, cot la cot cu Mercur, guvernatorul tău, și Marte, planeta acțiunii și furiei. Sectorul muncii, al sănătății și al modului în care gestionăm stresul va fi pus la încercare. Este important să nu exagerezi, deoarece ți-ai putea crea neplăceri. Relațiile cu colegii sunt destul de tensionate. Totuși, dacă găsești un proiect profesional care îți place, vei reuși să îl realizezi cu succes, dar cu eforturi supraomenești. 

Horoscop 2024 Gemeni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel