Vești bune și vești rele pentru Taur, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Pești. Mesaj pentru o Zodie: „Universul îți zambește”

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Astrologul Daniela Simulescu vine cu vești pentru zodii în perioada următoare. 

În ciuda instinctului majorității oamenilor de a începe un nou capitol în ianuarie, sezonul Fecioarei ar putea fi de fapt cel mai bun moment pentru curățenie și un nou stil de viață. Influența lui Mercur poate împinge pe toată lumea într-un spațiu mai organizat. Comunicarea clară, spațiile de lucru ordonate și programele stabilite te pot ajuta cu adevărat să te orientezi. Iar sezonul Fecioarei, mai mult decât în ​​orice altă perioadă a anului, este atunci când poți reuși cel mai bine să-ți recapeţi sentimentul de control. Urmează tehnicile nativilor Fecioară în direcții de ordine și disciplină și spune lumii cum se face, de fapt, treaba.

Taur/ Ascendent în Taur

Soarele la voi luminează casa a 5-a, deci este vorba despre iubire, afecțiune, creativitate, dar și relația cu copiii. Există posibilitatea să apară câteva probleme în cadrul relației cu aceștia, mici neînțelegeri. Ai putea să îți dai seama unde poți oferi mai mult acolo, fiind vorba despre o casă generoasă. S-ar putea ca ceilalți să aibă nevoie de ajutorul tău și de cele mai multe ori „dar din dar se face rai”. Mai mult de atât, la tine în sezonul Fecioarei se poate potrivi și deviza „unde poți oferi mai mult, poți primi mai mult”. În felul acesta, Universul îți zâmbește. Casa a 5-a vorbește și despre creativitate, deci ai putea să o folosești în așa fel încât să îți avantajeze munca și să obții rezultate interesante.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Soarele este în semnul vostru, așa că toate reflectoarele sunt pe voi. De data aceasta este vorba despre faptul că aveți multe resurse, dispuneți de energie, dar vă poate aduce și multă agitație și implicit, multă oboseală, epuizare. Semnul Fecioarei în general vrea să muncească mult, să îmbunătățească, și asta s-ar putea să ducă la epuizare. E posibil să nu fiți apreciați pentru tot ceea ce faceți, e posibil ca eforturile voastre să nu fie recunoscute așa cum v-ați dori. Nu uitați că e important să fiți atenți la sănătate. Nu vă neglijați nici aspectul fizic, imaginea va conta mai mult decât de obicei.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Soarele este în casa a 12-a, Casa a 12-a este una extrem de interesantă și ne aduce în prim-plan alt gen de dedesubturi, și anume cele din adâncul mării, cele greu de observat cu ochiul liber, dar ușor de simțit cu puterile intuiției. Este o casă a retragerii, izolării, nevoii de rugăciune și de refacere. Ar putea fi vorba aici și despre sănătate, în special sănătate mintală. Așadar, pentru Balanțe Sezonul Fecioarei o perioadă de hibernare, poate vedeți ce murături puneți, ce resurse vă pregătiți pentru iarnă. Deveniți din greiere, furnică. Sunteți mai atenți la izolare, la rugăciune, la meditație și vă pregătiți pentru luna următoare când Soarele va intra în semnul vostru. 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Soarele tranzitează casa a 11-a, există aici sugestii și tendințe cu privire la vocea colectivității, la cercul de prieteni, la oamenii din grupul tău social. Pe de altă parte, aici este casa care vorbește despre planuri de viitor, invenții și tehnologie. Am putea spune că tot aici intervine și tot ce are legătură cu social media și comunicarea din mediile online. vine să vă arate oamenii din jurul vostru. Unii v-au făcut pe plac și v-a ccrescut egoul, dar asta nu vă ajută cu nimic. E posibil să aveți nevoie de oameni care să vă spună adevărul, să vă dați seama și să fiți sincer cu voi.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Soarele tranzitează casa a 10-a, tranzitele de aici vorbesc, în același timp despre cariera ta, despre relația cu șefii, ce anume se întâmplă la serviciu, ce decizii ar putea lua superiorii sau la nivel mai înalt, chiar instituțiile țării. Voi veți nevoie de autoritate, ea poate veni și în mod pozitiv, dar și negativ. Poate să vină și în urma unor succese, dar și a unor greșeli. Trebuie să fiți foarte atenți deoarece absolut tot ce faceți în această perioadă va fi foarte vizibil. E posibil să vă asumați responsabilitatea pentru cineva din familie, e posibil să deveniți voi autoritatea cuiva.

Pești/ Ascendent în Pești

Soarele tranziteaza casa a 7-a și îți va dezvălui detalii despre relațiile tale, atât cele amoroase, cât și cele profesionale. Va fi vorba despre cum ești tu în raport cu ceilalți și cum te pot afecta acțiunile celorlalți. Așadar vă așteaptă o perioadă potrivită pentru a cunoaște oameni, însă veți fi pretențioși, ceea ce este un lucru foarte bun pentru voi. Aveți nevoie să discutați, să cunoașteți. Nu vă grăbiți, luați-o pas cu pas. Nu vă aruncați. Nu vă face bine să rămâneți singuri în perioada asta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel