Vești importante pentru ȘASE zodii, valabile până la 21 iunie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Până pe 21 iunie, Soarele va fi în semnul Gemenilor. Iată previziunile pentru următoarele zodii.

Ne aflăm în continuare în sezonul Gemenilor!

Până la 21 iunie, când Soarele va intra în semnul Racului, putem profita în continuare de efervescența celui de-al treilea semn din zodiac.

De aceea, vom fi curioși, dornici să ne ocupăm de mai multe activități în același timp, dar și foarte comunicativi.

Berbec/Ascendent în Berbec

Preț de câteva zile, Soarele se află la tine în Casa a 3-a. Poți să te ocupi în continuare de acte, dar și de alte chestiuni administrative, ori examene. Pot să apară și diferite drumuri. Mai mult, Casa a 3-a discută și despre educație și comunicare. Așa că te poți expune mai mult. Se pune accent și pe relația cu surorile și frații, care devine mai importantă.

Taur/Ascendent în Taur

La nativii Taur, Soarele se află acum în Casa a 2-a. Tu ești preocupat acum de cheltuieli, de venituri, de bani în general. Poate că o să vrei să cheltui banii pe care îi ai ori te gândești să îi dai pe lucruri diferite. Însă, astrele vor să te oblige să fii mai chibzuit. Dacă ai de gând să negociezi pentru un salariu mai mare, s-ar putea să nu se desfășoare totul conform planului. Ai grijă cu banii, pentru că tinzi să cheltui în exces.

Rac/Ascendent în Rac

Până când Soarele va intra în semnul tău, la tine va fi în continuare o perioadă mai retrasă. Nu ieși foarte mult, îți oferi mai mult timp ție. Casa a 12-a în care se află acum Soarele este una care implică și izolarea. Ai face bine să ai grijă la odihnă și să ai un stil de viață mai organizat. Stai departe și de oamenii care îți fac rău, nu încerca să te sacrifici prea mult pentru ei. Fantomele trecutului te pot bântui.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Până pe 21 iunie, ar fi bine să te gândești care este relația ta cu instituțiile financiare, dar și cu banii pe care îi ai la comun cu alții. Poate că vei fi nevoit să discuți despre pensii, moșteniri, despre oameni care depind de tine sau de care depinzi tu, din punct de vedere financiar.

Poate fi și o etapă în care să afli unele secrete, pe care nu trebuie să le dai mai departe. Nu da curs fricilor pe care le ai.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Până pe 21 iunie, Soarele este în Casa a șasea.  Managementul stresului. Munca fizică și mentală. Relațiile pe care le avem cu colegii. Raportarea la subordonați. Hărnicia. Treburile gospodărești. Sănătatea de zi cu zi. Acest tranzit nu prea te lasă să faci ordine în prioritățile tale, adică trebuie să te adaptezi de la caz la caz și să înveți să gestionezi totul, fără un plan bine stabilit. Iar asta nu îți este prea mult pe plac. Nu neglija nici sănătatea.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Soarele este încă în Casa a 5-a, iar acest lucru îți aduce joc, bucurie și veselie. Din fericire, te poți bucura de ele la orice vârstă. Poți observa că relația ta cu copiii o să fie importantă. Ai ocazia să te înscrii la un curs la care visezi de mult timp și să pui accent pe pasiunile și hobby-urile tale. O să fii preocupat și din punct de vedere financiar.

Îți recomandăm să citești și: Provocări pentru Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Resurse pentru Leu și Balanță

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel