Vești importante pentru TREI zodii săptămâna aceasta

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Astrologul Daniela Simulescu aduce vești pentru zodii în săptămâna intrării lui Marte în semnul Gemenilor. Toate zodiile vor resimți acest aspect. Să vedem cum anume va fi pentru trei dintre semnele zodiacale în săptămâna 15-21 august.

Saptămâna aceasta vorbim despre unul dintre evenimente cheie ale anului 2022! De obicei, Marte stă aproximativ două luni într-o zodie. Însă de această dată, Marte va poposi în Gemeni pe 20 august și va sta până pe 25 martie 2023! De ce? Pentru că va și retrograda în perioada 30 octombrie - 12 ianuarie. Tranzitul lui Marte în Gemeni ne ajută să găsim mai multe variante, să avem curaj să facem o reconversie, să începem să studiem noi domenii sau să fim mai dornici să experimentăm din toate punctele de vedere. Vom fi cuprinși de confuzie și nehotărâre, dar doar așa vom putea schimba ceva. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Săptămâna aceasta, Marte, guvernatorul tău, intră în Gemeni și ai o pauză pentru a te gândi mai mult. Să vezi exact ce anume dorești să faci cu viața ta de acum încolo. Acest tranzit dorește să îți arate că ești multifațetat, că ai mai multe variante ale propriei tale persoane, potrivite pe fiecare context în parte. Intrarea lui Marte în casa a treia vorbește de comunicare, drumuri, relația cu frații și surorile. Până în martie poți vedea ce anume ar fi de făcut, care dintre variante ți se potrivește mai bine. Ai face bine să începi deja să te gândești la cine ești și la cine vrei și poți să fii. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

E ca și cum săptămâna aceasta se deschide un portal al energiei pentru Gemeni. Până în martie anul viitor acest semn al Gemenilor este extrem de vizibil. Toți oamenii vor privi către ei și îi vor întâlni peste tot. Gemenii vor ajunge să facă chestii la care nu s-au gândit niciodată. Pot studia în domenii pe care alții nu le-ar studia. E posibil să se ducă cu mai mult curaj către locul de muncă, să își ceară drepturile. E posibil să existe o nevoie mai mare de independență, de a se rupe de familie. Faptul că Marte intră în semnul lor înseamnă că e nevoie de mișcare pentru a consuma furia, agitiația. Este o energie care se cere a fi folosită.

Leu/ Ascendent în Leu

„Sunteți foarte avantajați săptămâna aceasta”, vă transmite astrologul Daniela Simulescu  De pe 20 august încolo veți vedea roadele muncii voastre, aveți alte conexiuni, vă mișcați altfel. Apar evenimente în viața prietenilor voștri, evenimente unde aveți un cuvânt de spus. Venus este în semnul vostru, asta vă face să străluciți mai tare. În afară de mici cheltuieli pe care nu ar trebui să le faceți, aveți foarte multe aspecte bune, mergeți înainte, bucurați-vă, distrați-vă, consumați-vă energia în zona socială, mai ales.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel