Vești încurajatoare pentru Berbec, Leu și Săgetător. Epuizare și stres pentru Rac și Capricorn

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Luna Nouă din Săgetător este potrivită pentru intenții și noi obiective. 

Înainte de începutul ultimei retrogradări ale lui Mercur din 2023, iată că astrele ne pregătesc o Lună Nouă în Săgetător. Un mic răgaz astrologic potrivit pentru cei care vor să își facă o strategie pentru 2024. Acest eveniment ne recomandă să vedem și jumătatea plină a paharului, indiferent de ce se întâmplă în viața noastră. Și cum Luna Nouă se află în același semn cu Marte, nu ar strica să fim și mai curajoși. Și să nu uităm de credința interioară. Sau să învățăm ceva nou. 

Luna Nouă din semnul Săgetătorului aduce optimism, speranță și înțelepciune, care duc la nașterea unui viitor mai bun. Trebuie să avem grijă la energia pe care o primești din exterior, fie că citești o carte sau asculți o melodie. 

BERBEC

Tripla conjuncție, Soare-Lună-Marte, se află în casa a noua. Un eveniment bun pentru intenții legate de călătorii, studii sau pentru susținerea propriei filosofii de viață. Dacă nu călătorești într-un alt oraș sau țară diferită, astrele îți recomandă să explorezi localuri noi din localitatea ta. De asemenea, îți priesc discuțiile cu oameni mai inteligenți. Poate îți găsești un mentor care să îți ofere o direcție pentru 2024. Sau poate devii tu consilierul cuiva. 

LEU

Luna Nouă se află în casa a cincea, alături de Marte. Unii dintre voi se vor gândi doar la dragoste! Această perioadă se anunță a fi una interesantă din punct de vedere amoros! Cucerești și te lai cucerit. Nevoia de afecțiune va fi imensă. Relația cu copiii se poate îmbunătăți, mai ales dacă îți propui asta. Și nu doar pentru acum, ci și pentru următorul an. Evită furia în preajma lor. De asemenea, este important să te ocupi de propriile pasiuni. 

SĂGETĂTOR

Tu ești favoritul astrelor până pe 22 decembrie! Iar Luna Nouă de mâine poate fi folosită pentru a aduce prospețime într-un domeniu al vieții. Cum beneficiezi și de tranzitul lui Marte, putem spune cu siguranță că ai parte de îndrăzneală, carismă, energie, de vitalitate. Dar și de un nivel de atractivitate crescut. Vor mai fi și momente de furie. Dar vestea bună este aceea că îți trece repede supărarea. O perioadă excelentă pentru cei care vor să își pună intenții legate de 2024.  

CAPRICORN

Luna Nouă se află alături de Marte în casa a douăsprezecea. Ai avut tu perioade mai bune. Acum trebuie să te îngrijești de sănătatea, odihnă și de somn. De recuperare sau vindecare, acolo unde este cazul. Și poate abandonezi ideea sacrificiului. Vor fi clipe în care vei simți că universul ți se împotrivește, dar adevărul este că nu trebuie să forțezi absolut nimic. Ci să lași lucrurile să se întâmple de la sine. 

RAC

Luna Nouă este în casa a șasea, cot la cot cu Marte. Stresul de la locul de muncă te depășește. După care, te îngrijorează treburile gospodărești. Îți va fi destul de greu să te ocupi de toate. Dar Luna Nouă chiar vrea să abordezi un alt stil de viață, să fii mai optimist și să îți îmbunătățești rutina. Nu ajută pe nimeni dacă te chinui. Crezi că le poți face pe toate și îți va fi tare greu să renunți la unele proiecte. Excesul de zel nu îți aduce decât stres. Și poate îți pui și unele obiective pentru planul profesional în ceea ce privește 2024.

Citește și Zodia care în anul 2024 va trece prin transformări profunde

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel