Vești încurajatoare pentru Lei, Balanțe și Capricorni. Îngrijorări pentru Fecioare și Pești. Până pe 20 aprilie

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop. Câteva semne sunt avantajate până pe 20 aprilie. 

Astenia de primăvară își face simțită prezența! Și bineînțeles că și astrele îi țin isonul. Cu multe planete în Pești, suntem debusolați, lipsiți de chef și energie. Parcă așteptăm să ne pice de undeva ceva anume. Dar vom aștepta mult și bine! Până pe 20 aprilie, Soarele mai este încă în Berbec. Deci o fărâmă de curaj există.

Mai avem în fața noastră câteva zile în care putem profita de sezonul Berbecului. Pentru fiecare dintre noi, acest tranzit încă mai poate aduce rezolvări sau chiar pierderi. 

Ce aduce sezonul Berbecului pentru fiecare zodie/ascendent, până pe 20 aprilie

Leu / Ascendent în Leu

Beneficiezi de tranzitul guvernatorului tău, Soarele, prin casa a 9-a. Aduce lumină în toată zona legată de studii, de călătorii, de chestiuni legislative, juridice, de tot ce înseamnă expansiunea minţii. Deci, ce ai putea să faci? Să fii mai atent la examenele pe care le ai de susţinut. Să îți accepți lecțiile, atât cele concrete, cât și cele metaforice. Încearcă să asculţi, să întrebi, să fii mai curios. Nu considera că doar tu ai dreptate! Vei fi implicat în mai multe situaţii în care oamenii din jurul tău se vor ciocni de anumite păreri. Vei dori să mergi la evenimente, la petreceri, să cunoşti oameni, să ieși în lume. 

Balanță / Ascendent în Balanță

Sectorul relaţional este cel mai important, fie că e vorba de partenerul cu care eşti sau fostul partener. Să nu uităm că Luna Plină de pe 16 aprilie va fi în semnul tău! Cu Soarele în casa a 7-a, vorbim şi de chestiuni legislative. Acte, documente, procese, avocaţi. Poate veni o perioadă în care să testaţi anumiţi oameni, să vedeţi dacă vă plac sau nu. Nu uitaţi că Jupiter va intra tot acolo în data de 11 mai şi va aduce nevoia de o relaţie mai stabilă, mai serioasă şi voi sunteţi acum într-o "vânătoare" sau un "casting" pentru următorul partener.

Fecioară / Ascendent în Fecioară

O perioadă în care trebuie să fii atent la tot ce înseamnă sănătatea celor dragi, la tot ce presupune pierderi financiare, la tot ce presupune discuţii despre moşteniri, legate de facturi, impozite, plăţi, taxe, întârzieri, penalități. Cu Soarele în casa a 8-a, s-ar putea să auzi tot felul de ştiri neplăcute şi vei prinde o frică, fie de moarte, fie de conflict, fie de haos. Funcţionezi pe un ritm de supravieţuire, tragi de tine. Ţi-aş recomanda să nu exagerezi în perioada următoare pentru nu ai control. Nu eşti tu cel care ţine "aţele" vieţii tale, ci vei observa în jurul tău anumite evenimente şi te vei simţi pierdut. De aceea îţi recomand odihnă şi să ai grijă la ce mănânci. 

Capricorn / Ascendent în Capricorn

Soarele tranzitează casa a 4-a. Ce înseamnă asta? Deveniți mai atenţi la echilibrul serviciu-casă. Luna Plină din Balanță de pe 16 aprilie este în careu cu Pluto din semnul vostru, deci vor fi și tensiuni în acest sens.  Unii membri din familie au nevoie de ajutorul vostru, iar voi sunteţi nevoiţi să căutaţi modalitatea prin care să le oferiţi timp, energie sau bani. Trebuie să vă simţiţi liniştiţi în mediul familial, să vă găsiţi zona de confort. Poate să fie şi o lună minunată pentru a începe construcţia unei case sau a unei noi camere. Cine ştie ce vreţi voi să faceţi pe plan imobiliar.

Pești / Ascendent în Pești

Cheltuiți prea mulți bani! Ar fi păcat să nu fiți mai curajoși în toate negocierile. Să vă arătați valoarea.  Veți fi mai conștienți de banii pe care îi aveţi, de venituri și cheltuieli. Că doar aveți nevoie de sume mai substanțiale. Este posibil să fiți preocupați de o nouă strategie financiară. Este acea perioadă din an când trebuie să fiţi ceva mai atent la bani, la cât cheltuiţi, cum cheltuiţi, de unde vin banii, unde se duc. Şi pentru că aveţi în casa I Jupiter, Venus, Neptun şi Marte până pe 2 mai, aveţi atât de multe idei, soluţii, propuneri. Dar astea presupun consum, cheltuieli.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel