Vești mai bune pentru Berbec, Leu, Balanță. Posibile dezamăgiri pentru Taur, Gemeni, Rac, Capricorn

astrosens Team | Dată: 13 iun, 13:14 | Categorie:
sursă foto: Pexels.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pexels.com

Soarele și Luna sunt în opoziție. Soarele în Gemeni își dorește schimbări și diversitate, Luna în Săgetător își dorește ca lucrurile să fie făcute corect, însă Neptun vine și le dă planurile peste cap amândurora, jucându-se, astfel, cu mințile noastre. Care sunt zodiile care primesc, însă, vești mai bune? Care sunt cele care se vor confrunta cu posibile dezamăgiri? Aflați mai jos. 

Luna plină are o putere secretă despre care mulți dintre noi nu știam nimic. Ea mărește, sporește, intensifică tot ceea ce ești. Ar trebui să îi folosești în mod conștient energia ca să mărești calitățile pe care dorești să le manifești în mod conștient. Mai multe detalii despre ce înseamnă și cum te afectează o Lună Plină găsești aici

Această Lună Plină din semnul Săgetătorului, de pe 14 iunie 2022, ne va ajuta să ne dăm seama dacă am fost înșelați undeva, în același timp, e posibil să vedem că nu mai știm în ce să credem, că nu mai înțelegem ce anume este corect și ce nu. Oamenii care nu pot concepe că le place să fie mințiți se vor confrunta cu furia care s-ar putea să pună stăpânire pe ei, dar și cu rușinea. Cel mai indicat ar fi să ne păstrăm calmul și să ne bucurăm de faptul că am putea avea șansa de a pune punct unui cerc vicios în urma revelațiilor avute. 

Există acum mare risc de fake news, mare risc dacă schimbați locul de muncă, deci nu vă faceți mari așteptări. Mare grijă pentru cei care fac analize, investigații, să ceară și a doua părere. Risc pt cei care vor să plece în străinătate. Bine ar fi să știe exact peste ce vor da acolo. Fiți atenți la evenimentele care se petrec în viața voastră și a celor din jurul vostru și deschideți bine ochii!

Zodiile care primesc vești mai bune sunt Berbecul, Leul și Balanța. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

În cine credeai, în cine te încredeai, pe cine ai crezut mai sus de tine, mai sus decât era cazul, pe o bază nesănătoasă, îți va demonstra acum că nu era așa cum s-a arătat a fi. Ai vrut să crezi că unii oameni din viața ta au un simț moral puternic și te-ai mințit singur. Și asta este o veste bună pentru că afli și tu, în sfârșit, „cine stă la masa ta”. Ți se deschid în felul acesta ochii cu privire la cei care te înconjoară. Ori descoperi că cineva nu e chiar cum ai considerat tu, ori se poate întâmpla ceva care la suprafață arată într-un fel, dar e cu totul altceva. Neptun e „corupt”, dar nu știm de unde. Sfatul pe care îl primești de la astrolog cu această ocazie este să nu te arunci în discuții doar de dragul de a spune și tu ceva. Evită gafele. 

Leu/ Ascendent în Leu

Cu ocazia acestei Luni Pline din semnul Săgetătorului, care se află în careu cu Neptun veți înțelege că nu are rost să vă mai faceți așteptări și că lumea nu merge după aceleași principii ale voastre. Chiar dacă orgoliul vostru o să aibă destul de mult de suferit, acesta va fi un pas înainte pentru voi, deoarece nu toate lucrurile care vin în ambalaj strălucitor sunt ceva util pentru voi, Leilor! Când îi ajutați pe ceilalți, nu mai așteptați să primiți laude la schimb. Totodată, aveți grijă cu copiii care s-ar putea să vină să vă mintă destul de mult în perioada aceasta. 

Balanță/ Ascendent în Balanță

Aveți o perioadă extrem de bună din punct de vedere amoros, întreaga lună iunie vă priește. Atenție la examene, însă, la drumuri, dar și la promisiunile legate de o nouă carieră, nou job situat undeva mai departe de casă. S-ar putea să fie o păcăleală acolo, nu știți exact cum este, cum e traficul, cum sunt colegii.  Nu luați promisiunile de-a gata. Calculați totul. Fiți atenți dacă vreți să cumpărați o mașină, dacă vreți să vindeți fiți atenți la acte. Nu vă asumați voi ceea ce nu vor alții să își asume.

Zodiile care pot avea dezamăgiri sunt: Taur, Rac, Gemeni, Capricorn

Taur/ Ascendent în Taur

Pot apărea anumite situații care nu sunt prea confortabile. Dacă sunteți într-un partaj e o perioadă neplăcută. Luna Plină se petrece în casa a 8-a, iar pentru că e în careu cu Neptun, s-ar putea să vă dați seama că ați greșit undeva în trecut, s-au întâmplat niște lucruri pe care nu le așteptați, legate de niște acte, moșteniri. Pot apărea dezamăgiri sau revelații. Sunt și alte lucruri în spate legate de resursele primite. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Chiar dacă aveți o perioadă interesantă și productivă din punct de vedere social, asta s-ar putea să nu vă priască prea mult în ceea ce privește relația de cuplu. Luna Plină în casa a 7-a vă îndeamnă să aveți grijă la relațiile pe care le începeți sau le rupeți. Întrebați-vă așa: „nu cumva le rup de nebun?” „Când ai ochelari roz, stegulețele roșii nu se văd” vă transmite astrologul Daniela Simulescu. Ajungeți să vă păcăliți unii pe alții în cuplu. E mai bine să stați în banca voastră, să nu luați decizii acum. Grijă la tot ce înseamnă semnări de contracte, parteneriate.

Rac/ Ascendent în Rac

Veți avea parte de sentimente de dezamăgire. Luna Plină se petrece în casa a 6-a. Modul vostru de a fi e unul foarte încrezător, oamenii nu se mai comportă așa cum ați sperat voi în interiorul vostru. Trezirea poate fi în ceea ce privește relațiile cu colegii. Poate că mai este cineva implicat în proiectul pe care credeați că îl aveți doar voi. E posibil să înțelegeți că ați avut așteptări. Atenție la diagnostice, investigații, discuții cu doctorii.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

E posibil să aflați anumite lucruri legate de oameni dragi. Nu e cazul ca acum să vă mai doară. Încercați să nu vă aglomerați programul. Nu este momentul cel mai bun să vă oferiți voi să le faceți pe toate. E cazul să stați în banca voastră, nu să le spuneți la toți cât de multe puteți voi. Mintea zice că poate, dar corpul, organismul, sănătatea, sufletul vostru. Aveți grijă cu sănătatea trupului și a sufletului.

Ai citit și despre ce spectacol va fi pe cer? Super-Luna „căpșunie” de pe 14 iunie 2022

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play