Vești pentru o Zodie: „2023, anul în care îi vei uimi pe ceilalți cu deciziile tale”

Autorul articolului: Astrosens Team | Dată: 09 sep 2022, 14:22 | Categorie: Horoscop anual
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Astrologul Daniela Simulescu vine cu vești pentru anul 2023. Se pare că o Zodie va lua anumite hotărâri ce vor face valuri. Detalii mai jos. 

Este vorba despre nativii Gemeni sau cei cu marcaj de Gemeni!

Saturn este retrograd în casa a 9-a până în octombrie 2022 și vorbește despre relația voastră cu Dumnezeu, despre principii, valori, despre ceea ce credeți că e corect și ce nu. Veți trece prin evenimente, dar și prin tot felul de examene care s-ar putea să nu se desfășoare așa cum vă doreați voi. E posibil să nu intrați la facultatea dorită, puteți să reluați o școală, sau un curs.

Dacă ați planificat o călătorie, o plecare, e posibil să vă chinuiți cu anumite amânări. Totodată, chestiunile legale juridice, vor fi întârziate, amânate, tot ce ține de acte și documente va fi tergiversat. Saturn vrea să vă oblige să faceți lucrurile așa cum trebuie.

Câteodată ai nevoie de ani ca 2023 să te hotărăști și tu la ceva, spune astrologul Daniela Simulescu. Și nu neapărat că te împing apropiații sau societatea să iei o decizie. Este vorba de tine. Și asta va fi cea mai mare provocare! Dar să vezi cum stă treaba. Marte, planeta acțiunii și a motivației, stă în semnul tău până pe 25 martie. Și știi ce nu îi place lui Marte? Victimizarea, scuzele și comparația cu alții. În primă fază, vine cu furie, cu pierderea răbdării, cu frică și cu un nivel crescut de agresivitate. Apropiații vor rămâne uimiți de curajul pe care îl vei dobândi. De modul în care îți vei reclama independența. Și știi cum începe schimbarea? Cu pași mici. Jupiter va tranzita casa planurilor pentru viitorul apropiat până pe 16 mai, timp suficient capeți încredere. 

Dar vestea cea mai importantă este intrarea lui Saturn în casa a 10-a, pe 7 martie. Eveniment care te va face să îți dai seama motivele pentru care ai ales o carieră. Dacă se vor demonstra a fi unele superficiale, nu vei trece prin momente ușoare. Tranzitul lui Saturn poate crea multiple scenarii. Primești în sfârșit promovarea pe care ți-ai dorit-o și îți dai seama pe parcurs că nu îți aduce împlinirile așteptate. Sau te trezești dintr-o dată într-o poziție cu mai multă responsabilitate și afli cât de multe poți face. Ori, în cadrul companiei, apar schimbări la nivelul conducerii, unele care nu îți vor fi deloc pe plac și care te vor împinge să cauți alt domeniu sau alt loc de muncă. Saturn aduce recunoaștere pentru cei care au muncit din greu și cădere pentru cei care au ales scurtăturile. 

Casa a 10-a are legătură și cu statutul din societate. Unii dintre voi vor trebui să devină responsabili pentru un părinte sau un partener. 

Retrogradările lui Mercur, guvernatorul tău, din 2023 se vor petrece în majoritatea cazurilor pe semne de pământ. Ceea ce înseamnă că te vei întâlni cu încăpățânarea. Prea multe gânduri obosesc, produc pagube și te scot de pe piață. 

Îngrijorările din viața celor dragi sau veștile neplăcute despre partener te vor obliga să te retragi mai mult din viața publică după data de 16 mai. Un motiv serios să ai grijă și de sănătatea, atât cea fizică, cât și cea mintală. Pentru că 2024 promite un nou start. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play