Vești pentru toate zodiile. Șansele pe care le aduce Jupiter retrograd în Berbec: „o gură de aer proaspăt”. „Ce faceți în octombrie va avea efecte până în 2023!”

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
EXCLUSIV

Tot tranzitul lui Jupiter în Berbec ne va face introducerea în 2023, întrucât revine în semnul de foc în luna decembrie să aprindă atmosfera şi să facem trecerea dintre ani aşa cum se cuvine! Iată ce spune astrologul Daniela Simulescu.

„Crâmpei de veste bună. Jupiter, planeta expansiunii și a optimismului, va tranzita semnul Berbecului, cel al noilor începuturi și al curajului, până pe 28 octombrie. Această perioadă a fost și încă este pentru mai bine de o lună precum o gură de aer proaspăt după doi ani cu miros de naftalină. Că prea ne-am plictisit de poveștile lui 2020 și 2021. Planeta va respira altfel. Iar la nivel personal, mulți dintre noi vor porni pe drumuri noi. Vor îndrăzni. O vor lua de la capăt. Iar roadele vor apărea în 2023. Cred că sunteți de acord că avem nevoie de o zvâcnire, măcar din partea astrelor", potrivit astrologului Daniela Simulescu, redactor-şef la Astrosens.ro.

Jupiter este o planetă mare. În mitologie era Zeus. Jupiter este cel care expandează, aduce oportunităţi, speranţă, credinţă. Este considerat Marele Benefic. Jupiter ne oferă o previzualizare a anului 2023. După ce poposește pentru puțin timp în Pești, când Jupiter se întoarce în Berbec pentru o ședere mai lungă în 2023, vei avea la dispoziție aproape un an pentru a-ţi îmbrățișa spiritul antreprenorial, preluând conducerea în viaţa ta personală şi profesională.

În prezent, Jupiter este retrograd, iar în ultima săptămână a anului, va fi din nou în mers direct, în Berbec, lansându-ne într-un 2023 îndrăzneț. Ca și Zeus însuși, Jupiter tinde să acționeze fără prea multă responsabilitate, avansând într-un ritm pe care nu îl poate gestiona pe deplin. Un retrograd este o șansă de a te asigura că schimbările pe care le vei face vor fi de bun augur.

Berbec/ Ascendent în Berbec

Pentru tine Jupiter în semnul tău este în continuare ca o gură de aer proaspăt. Oamenii sunt generoși cu tine, primești tot felul de oportunități. Te poți apuca de un sport. Totodată, Jupiter te poate face să te îngrași, ai grijă mai ales dacă ai Ascendentul în Berbec. Poate să îți amplifice calitățile, dar și defectele. Cei care știți că aveți probleme de sănătate, e posibil să vă găsiți un tratament, o metodă de vindecare. 

Taur/ Ascendent în Taur

La voi este vorba despre sănătate fizică și emoțională. S-ar putea să aveți niște pierderi până în octombrie. S-ar putea să aveți în viața voastră o formă de abandon, însă orice abandon prin care treceți, ar putea să fie o mare salvare. Chit că voi sunteți abandonați sau voi îi abandonați pe alții. Cuvintele cheie sunt: vindecare, eliberare, revelații, iar ele vin strâns legate de tot ce înseamnă toxic. „Orice pierdere pentru voi este, de fapt, un foarte mare câștig”, vă transmite astrologul Daniela Simulescu.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Aveți curaj, mergeți la evenimente, nunți, botezuri, cunoașteți alți oameni. Este un moment în care să faceți ceva și pentru ceilalți. Să faceți voluntariat, să vă implicați în campanii care să vă aducă multă bucurie în suflet. Totodată, Jupiter în Berbec vă întreabă care este următorul pas pentru voi. Oamenii vă oferă multă încredere în perioada cu Jupiter în Berbec.

Rac/ Ascendent în Rac

Vine momentul în care trebuie să vă gândiți la statutul vostru profesional. S-ar putea să vi se pară că aveți prea multe de făcut. Nu mai puteți echilibra toate treburile pe care le aveți atât la muncă, dar și acasă. E posibil să se ivească o cerere în căsătorie. S-ar putea să vină niște proiecte de unde nu vă așteptați. Profesional, însă, va fi foarte bine, dar trebuie să faceți și voi ceva pentru asta.

Leu/ Ascendent în Leu

Călătoriți, studiați, învățați. În momentul în care acceptați că nu sunteți stăpânul lumii, lucrurile încep să meargă. Poate că vă decideți să vă înscrieți la mai multe facultăți. Tinerii nu au timp să își dea seama cine sunt, dar cu Jupiter în casa a 9-a s-ar putea să fie mai simplu de decis care este zona de studii dorită sau dacă vor în loc de studii să călătorească un an pentru a-și da seama ce îi atrage. Vă puteți muta într-o altă țară. Vă poate ajuta să vedeți și alte religii, culturi, zone ale spiritualității.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Jupiter tranzitează casa a 8-a. Vorbim despre moșteniri, fonduri, dar și despre vindecarea sufletului, despre traume. Poate că cineva a murit și aveți nevoie să vă vindecați. Cu Jupiter în casa a 8-a veți avea puterea să treceți peste un doliu la propriu sau la figurat. Totodată, vorbim puțin și de partea sexuală, de zona intimă. E  un moment bun de descoperire, de vindecare, dar și de comunicare. 

Balanță/ Ascendent în Balanță

Cunoașteți oameni, ieșiți la întâlniri. Sunteți într-un ciclu al cunoașterii. Trebuie să aveți grijă să nu aveți încredere oarbă în oameni. Puteți să divorțați, puteți prinde curajul de a lăsa complet în spate ce zice lumea și să vă eliberați de o relație toxică. Puțină atenție la relațiile care funcționează, s-ar putea să fiți tentați, să apară ceva infidelitate. Aveți grijă în ce vă băgați, dar atenție și la partener dacă nu cumva găsește pe altcineva.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Până în octombrie nu o să mai aveți timp de nimic. Nu doar că apar multe lucruri de făcut, ci voi singuri vă luați sarcini în plus, aveți tendința să suplimentați treburile doar pentru că vedeți că puteți. La un moment-dat toate acestea vă vor depăși. Din octombrie o să vă dați seama cu adevărat cât puteți duce, unde sunt limitele voastre, de fapt. Relațiile cu colegii se pot îmbunătăți, dar s-ar putea să aveți mai multă încredere în cineva decât este cazul. Atenție la sănătate, la oamenii pe care trebuie să îi îngrijiți.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

În primul rând, cei care nu au copii ar putea să reușească să conceapă. Jupiter vine cu chimie, fluturi în stomac, s-ar putea să vă îndrăgostiți. Cei care au pasiuni artistice pot câștiga mai mulți bani din asta. Jupiter vă vorbește și despre investiții, dar aveți grijă să nu vă aruncați prea mult, mare grijă și cu jocurile de noroc, nu vă aruncați toți banii acolo. Per total, multă bucurie, dragoste, senzualitate, jocuri, cuceriri. 

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Poate că doriți să vă mutați, vreți o altă casă, vreți să schimbați puțin culorile din camera unde dormiți sau mobila. Puteți obține venituri din vânzări sau închirieri, domeniul imobiliarelor este bine aspectat la voi. Cu Jupiter vorbim și despre o bază de încredere. Dacă aveți o relație bună cu familia, veți avea relații bune și cu ceilalți. Se va reflecta în atitudinea voastră.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Jupiter vă aduce călătorii scurte, dar călătorii din care puteți să învățați ceva. Veți vorbi cu mulți oameni, vă veți bucura de aceste întâlniri pentru că vă pot oferi multe ocazii. Aveți capacitatea de a transmite mult mai ușor informația. E o perioadă bună și pentru cei care au restanțe, care au examene pe care nu le-au luat încă, vor avea succes. Atenție la bârfe, încercați să nu plecați urechea la zvonuri și nici să nu le răspândiți.

Pești/ Ascendent în Pești

Vreți bani, vreți mult mai mulți bani. Dar Jupiter vorbește și despre cum să fiți voi mai eficienți pentru a putea primi mai mulți bani. Ce faceți acum în octombrie va avea efecte în 2023. Atenție și unde cheltuiți peste măsură. Nu cumpărați obiecte scumpe, doar pentru a le cumpăra. Luați lucruri de calitate, dar care să vă folosească, nu doar să atrageți atenția, nu vă întindeți mai mult decât e cazul. Oferiți-vă vouă înșivă valoare, faceți cursuri, investiți în educația voastră, mai degrabă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel