Vești pentru zodiile de PĂMÂNT în sezonul TAURULUI (până pe 21 mai)

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
sursă foto: pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: pixabay.com

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, vine cu cele mai noi interpretări astrologice ale sezonului acestuia, odată cu intrarea Soarelui în Taur (de pe 20 aprilie până pe 21 mai). Iată care sunt previziunile pentru nativii din zodiile de Pământ. 

Pe 20 aprilie începe sezonul Taurului. Soarele iese din semnul curajos și energic al Berbecului și poposește, până pe 21 mai, în cel pragmatic și metodic al Taurului. Vom fi mult mai preocupați de concret, palpabil și roadele tuturor proiectelor noastre. În plus, vom dori să ne preocupăm și de ceea ce ne face plăcere, de confort, dar și de partea financiară. Și să nu uităm că Taurul nu vrea să fie zorit, ci vrea să fie lăsat să își respecte ritmul. Vom avea în gând doar Festina lente și Carpe diem!

Când Soarele intră într-o zodie înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere, Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră. Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar și simbolizează viață, energie, vitalitate.

Click aici dacă vrei să citești mai multe despre personalitatea celor cu Soarele în Taur!

Taur / Ascendent în Taur

Te bucuri de toată atenția în sezonul tău. Este în regulă să fii mai vanitos și puțin mai egoist în sezonul tău, așa că poți pune accentul pe înfățișarea și personalitatea ta. Soarele luminează chiar asupra ta, deci renaști, înflorești, rodești, te scuturi. Se întrevede mai multă mișcare, pe de o parte, iar pe de altă parte începi să fii foarte atent la felul în care te văd ceilalți, la cum arăți, cum te îmbraci, având toate reflectoarele pe tine. 

Fecioară / Ascendent în Fecioară

Vă loviți de chestiuni administrative, Soarele intră în casa a 9-a și vă dați seama că s-ar putea să nu fi avut dreptate la un moment-dat, aveți în continuare prejudecăți, dar apare și o mare nevoie de a studia, de a învăța, de a vedea și alte perspective. Parcă ați vrea să știți mai multe, să citiți, să vă lărgiți orizontul cunoașterii. Aveți nevoie să pătrundeți și în zona idealurilor, să vă stabiliți un punct înalt la care să visați, să sperați. 

Capricorn / Ascendent în Capricorn

Toate luminile se îndreaptă către relații, către posibili parteneri sau chiar asupra partenerului de acum. Sezonul Taurului vă face să fiți mai atenți la relații, la iubire, la parteneri. Pe de o parte, cei singuri vor avea o poftă nebună de flirt, de cuceriri, pe de altă parte cei într-o relație se pot întreba așa: ce pot să fac pentru a-mi repara relația?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel