Vești speciale din viitorul apropiat pentru Berbec, Gemeni, Fecioară, Scorpion, Săgetător și Pești

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop 2022. Următoarea suită de evenimente astrologice va crea haos în viețile unor nativi.

Vin vremuri încurcate! Cel puțin din punct de vedere astrologic. Ne aflăm în plină retrogradare a lui Mercur, în umbra viitoarei retrogradări a lui Marte în Gemeni, ne pregătim de două eclipse intense pe axa Taur-Scorpion în octombrie și noiembrie, dar și de întoarcerea lui Jupiter în Pești, în același semn cu Neptun. Aparent, nu par evenimente zguduitoare, dar puse unul lângă altul formează o doză serioasă de dezorientare. 

HOROSCOP 2023, astrologul Daniela Simulescu aduce previziunile pentru ANUL VIITOR!

Sistemul de valori va fi provocat pentru mulți dintre noi. Ne vom pune multe întrebări, vom căuta răspunsuri clare, dar până la urmă ne vom da seama că nu deținem adevărul absolut în nicio privință. Și că nu este cazul să luăm personal vorbele persoanelor apropiate. Ci să ne dăm seama ce din noi i-a făcut să spună ceva. Și nu în ultimul rând, să conștientizăm că noi suntem oglindă pentru ei. Axa Nodurilor pe Taur-Scorpion aduce rezistență la schimbare, dar retrogradarea lui Marte în Gemeni ne va păcăli astfel încât să nu mai fim extremiști. 

Unele zodii vor primi cu siguranță răspunsuri în următoarele luni, altele se vor perpeli de-a binelea să găsească unele când de fapt trebuie să învețe să înoate în gol. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Din mai, Jupiter a trezit multe idei sau a oferit aplomb în vederea unor schimbări serioase. Dar deocamdată nu vei vedea rezultatele, ci mai degrabă va trebui să dai iar un pas în spate și să mai rezolvi una alta din trecut. Sau să renunți la oameni, situații și locuri care nu îți fac bine. Cumva, retrogradarea lui Marte va aduce multiple soluții simple la probleme mari. Mai greu cu alegerea celei mai bune. Din octombrie încolo, trebuie să înveți să experimentezi și să nu duci totul la extreme. Sau mai bine zis: mai puțină agresivitate și mai multă minte. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Pot spune că vei fi protagonistul vremurilor ce vor să vină. Probabil vrei să știi dacă sunt vești bune sau rele. Îți spun din start că la tine, în suflet și minte, până în luna martie 2023, va fi un adevărat malaxor. Retrogradarea lui Marte în semnul tău și careurile cu Neptun pe care le va face te vor rupe în bucăți, dar te vor și contrui din nou. Astfel încât să fii tu cel care va pune ultima piesă de puzzle în primăvara anului viitor. Fiecare domeniu din viața ta va fi scanat și reanalizat de către astre. Deci nu te vei plictisi deloc! Exact ce îți place ție, nu-i așa?

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Relațiile, mai ales cele personale, vor cunoaște numeroase schimbări. Când crezi că te-ai liniștit, exact atunci se întâmplă ceva. Ori afli ceva despre partener, ori tu creezi o atmosferă agitată în cuplu. Și de aici îți dai seama că unul dintre voi nu este suficient de matur. În primă fază îți vei învinovăți partener, dar întoarcerea lui Jupiter în casa a 4-a vrea să testeze dacă baza ta emoțională este una serioasă. Pregătește-te de mult stres!

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Deciziile de la locul de muncă te vor agita serios. Dar dacă te pregătești din timp, vei observa că vei gestiona altfel situațiile stresante. Retrogradarea lui Marte în zona carierei, după 30 octombrie, va aduce și conflicte și răzgândiri. Dacă știi că nu ești în locul care trebuie, poți începe de acum să cauți altceva sau să îți schimbi atitudinea. Spre finalul anului, vei fi nevoit să acorzi mai multă atenție relației de cuplu. Indiferent de ce o însemna asta. 

Pești/Ascendent în Pești

Dacă vrei să te muți, urmează o perioadă bună. Sau dacă vrei să faci o investiție imobiliară sau o vânzare. Orice s-ar întâmpla, trebuie să știi din timp că vei avea nevoie de răbdare și multe resurse. Apar drumuri, situații încurcate, blocaje din cauza birocrației, amânări, răzgândiri, negocieri și poate retragerea sprijinului unor persoane apropiate. Încearcă să nu provoci rupturi radicale cu unii membri ai familiei. Din noiembrie, apar oportunități de creștere sau renunțare. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Retrogradarea lui Marte va fi precum o alarmă pentru tine. Deși ai o apetență crescută pentru crize sau situații care să te provoace, de data aceasta vei fi sătul. Te poți confrunta cu pierderi, mai ales financiare, și momente greu de controlat. Mai bine spus, nu vei avea deloc, dar deloc control asupra vieții tale. Frustrările legate de intimitate vor fi greu de digerat. Relațiile cu instituțiile financiare vor aduce destule neplăceri, mai ales după finalul lunii octombrie încolo. Va trebui să ai mai mare grijă la oamenii cu care vei lega parteneriate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel