Viață bună pentru Berbec și Balanță, laude pentru Leu, discuții pentru Vărsător și Pești. Valabil până pe 23 iunie

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă: Pexels.com, Helena Lopes
EXCLUSIV
sursă: Pexels.com, Helena Lopes

Cât încă avem tranzitul lui Venus în Taur, ne stă tuturor gândul la viața bună, la tot ce ne tihnește, la mâncare de calitate, la odihnă, la spațiul personal, la ceea ce avem și la cât de iubiți ne simțim.

Tranzitul lui Venus în semnul Taurului ne aduce beneficile visate și ne putem bucura cu adevărat de viața bună. Berbecii chiar au nevoie de confortul lor personal și vor face totul pentru a-l obține. Balanțele se bucură de relații mai „picante”, dar și de câștiguri (la comun), Leii primesc laudele pe care le tot așteaptă, bine ar fi să nu întindă coarda. Vărsătorii se vor bucura de timpul petrecut în natură, însă ar trebui să acorde atenție discuțiilor pe care le au cu familia, la fel și Peștii. 

Venus face o serie de aspecte interesante. Pe 12 iunie face o conjuncție cu Uranus, s-ar putea să descoperim ceva nou, un hobby, o activtate care ne place, dar să și avem reacții explozive cu privire la relațiile noastre. Detalii aici

Pe 15 iunie Venus face o opoziție cu Nodul Sud în Scorpion. Aici s-ar putea să spunem „până unde? Cât să mai duc? Hai să mă bucur de viață aici și acum”. Pe 19 iunie face un sextil cu Neptun și ne face să fim mai visători, dar și un careu cu Saturn, ne face să ne îndoim mult de noi și de ceilalți. Dacă vrei să știi mai multe despre numărul de magie al lui Neptun, planeta care te învăluie, dar și în ce semn era Neptun când te-ai născut și cum te ajută asta, dă un click aici

Pe 21 iunie Venus face un trigon cu Pluto în Capricorn. Trebuie să obții ceva de pe urma iubirii, Venus în Taur vrea să primească ceva.

Berbec/ Ascendent în Berbec

Venus trece prin casa a 2-a, trebuie să aveți grijă de voi, de casa voastră. Aveți nevoie de confortul personal, vă luați produse de îngrijire personală. Vin bani și bine ar fi să profitați de ei și să vă bucurați și să faceți ceva și pentru voi. Cu cât cheltuiți mai mulți bani pentru voi, cu atât mai mulți bani se vor întoarce către voi. Paradoxal, nu-i așa? Așa că aveți grijă de voi și de corpul vostru. Cu cât vei fi mai confortabil în propria piele, cu atât vei atrage privirile celor din jur. Iubirea de sine este foarte sexy! 

Nu vă grăbiți dacă veți cunoaște pe cineva, stați mai încet, nu vă aruncați din prima în relație chiar dacă aveți foarte mult curaj. Nu săriți să spuneți gata: „e alesul”, „e aleasa”. Însă, pentru voi e o lună foarte bună din punct de vedere amoros.

Leu/ Ascendent în Leu

Fără să vă dați seama, e posibil ca celorlalți să li se pară că flirtați cu ei, așa că aveți grijă în cazul în care aveți deja relații serioase, căci s-ar putea să iasă nu prea bine. Tot ceea ce se întâmplă în cadrul relațional poate să iasă ușor la suprafață, deci aveți grijă ce faceți că va ajunge și la urechile altora. Dar Venus trece prin casa a 10-a și veți avea mici beneficii profesionale. E posibil să fiți lăudați, să vă simțiți apreciați. Și voi ar trebui să vă schimbați altfel, să arătați altfel la serviciu. Și până la urmă, orice s-ar întâmpla în viața voastră, nu uitați ceva: cu Marte și Jupiter în casa a 9-a, singurul lucru care vă va salva este încrederea în propria persoană. Câteodată, momentele grele vă ajută să o găsiți și să o valorificați. 

Balanță/ Ascendent în Balanță

Veți deborda de pasiune, senzualitate, chimie, va fi o dragoste cu scântei. Neapărat folosiți perioada aceasta în dormitor. Pe de altă parte, cu Venus în tranzit în casa a 8-a, s-ar putea ca veniturile la comun să crească. E posibil să obțineți bani din tot felul de surse. Iar cu Marte și Jupiter în casa a 7-a, cei singuri vor avea numeroase ocazii să cunoască persoane interesante. Puteți fi siguri de ceva: viața voastră nu va fi una plictisitoare! La voi luna aceasta este wow din punct de vedere relațional. Orice lucru rău vi se pare că se întâmplă relațional, pur și simplu vă va aduce o ocazie. Orice ceartă, orice conflict, orice situație neprevăzută nu va face decât să lege relația mai mult. Asta nu înseamnă că trebuie să căutați conflicte, ceartă și nod în papură din orice.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

 Cu Venus în casa a 4-a simțiți nevoie de apartenență, aveți nevoie să simțiți că faceți parte dintr-un trib, dintr-o familie. Cu cât vă conectați mai mult cu familia, cu atât vă veți simți mai bine. Puteți să grădinăriți. Să vă bucurați de casa voastră, acel spațiu în care cum intrați, vi se schimbă starea în bine. Totul pornește de la echilibrul emoțional și de la relația cu rudele cele mai apropiate. Veți petrece clipe minunate alături de partener acasă, departe de ochii lumii. 

Pentru cei singuri: e mai bine să nu vă grăbiți cu nimic, dacă întâlniți pe cineva, păstrați totul la nivel de discuții. Nu faceți nimic, așteptați. Abia spre finalul lunii vă va fi mai ușor să vă faceți curaj și să treceți de la discuții la întâlniri, la un mod mai profund de cunoaștere al posibilului partener. 

Pești/ Ascendent în Pești

Micile drumuri, excursii, vă priesc de minune. Venus trece prin casa a 3-a: discuții, vorbe, comunicare, negocieri. Aflați informații care valorează. Puteți să primiți sau să cereți ceva mai bun. Trebuie să vă înscrieți la cursuri, workshopuri. Informația e o mare sursă de bogăție pentru voi. Dacă sunteți singuri, veți atrage sigur pe cineva cu mintea voastră, cu profunzimea implicată, cu divsersitatea subiectelor pe care le veți aborda. Chiar aveți nevoie de diversitate și prospețime

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel